Lamellid ja naelad → Re: Rumalad küsimused 2
-
urmas66
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 2014 korda
- Tänatud: 599 korda
Re: Rumalad küsimused 2
stev666 kirjutas:Minu arust täiesti mõtetu vaidlus. Rehvi valik sõltub ikka 99% sellest, kus sa sõidad. Kõik ei ela linnas. Ja on selliseid maakohti kus on talvel teedel ainult jää, ei kordagi soola ega liiva.
Kui sellisel teel palju sõitmist,siis julgen soovitada Michelini lamelle,jääl paremad enamustest naelrehvidest.Miinuseks on keskpärane pidamine lõrtsis,sest rehv on suht tiheda mustriga.
Olen viimased 10+ aastat ainult lamellidega sõitnud ja ei saa aru nendest naelte kummardajatest.Kui sõita ja pidurdada ei oska, ei kompenseeri seda oskamatust ka naelrehvid.
Pigem on rehvivalikul oluline mis tüüpi auto,mis mõõdus rehv on ja palju sa sõidad.Kui sõidad talvega mõned tuhanded,siis pole vahet mida osta.Osta odavaimad saadaolevad,aga UUED rehvid ja vaheta need max 5 aasta pärast jälle uute vastu.Alla 200€ saab jooksu kätte.
Mina kes ma palju sõidan(40-50tuh aastas),kasutan kallima otsa rehve ja eelistan igaljuhul lamelle.Autod on olnud viimasel ajal olnud 4x4..Elan maal,kus on kiilasjääd ka siis,kui mujal juba asfalt paljas.Siiani olid 2 maasturit ja kasutasin Nii Michelini,Bridgestone,kui Dunlopi rehve.Suht samad oma olemuselt kõik va eelpool mainitud Michelini miinus lõrtsis sõites.Samas naisel esiveoline ja saab ka väga hästi hakkama
Sel aastal uus sõiduauto 4x4 ja panin alla Good Year lamellid.Eelmisel nädalavahetusel sai ikka mõnuga katsetatud nii autot kui uusi rehve,sest laup öösel oli Männiku teel ja sealt edasi ,linnast välja,mõnusalt lumine.
Mul pole nii häid rehve enne olnud.Ja ilmselt oli ka auto väga hea.talveks panin ainult kitsamad ja kõrgemad rehvid alla.225/50R17 suvi,versus 205/60R16 talvekad.
Ja mis puutub siin eelpool mainitud Maksimarketi rehvidesse,siis seal on need ikka täitsa tavalised rehvid,mida müüakse kümnetes autopoodides ka.Olid vist Nankang.Igaljuhul paremad,kui kuskilt saaadud mingid igivanad, soomes ära visatud nokia naelad.Maaletooja ja hulgimüüja on Baltiautoosad meil ja Soomes Koivunen.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.