Lamellid ja naelad

Kasutaja avatar

mx77
Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
Tänanud: 342 korda
Tänatud: 440 korda
Kontakt:

Re: Lamellid ja naelad

Lugemata postitus Postitas mx77 »

will111 kirjutas:

urmas, pean sind parandama...ei ole need seal isegi mitte nankangid, pigem on non-kangid :| minu 50euro väide oli muidugi lamp, ma pole kunagi hinda vaadanud...võibolla maksavad hoopis 15 eurot. muidugi ma ei saa nüüd rääkida iga viimase kui ehituspoe, maksimarketi, säästumarketi ja kurat teab mis kõigemüüja kohta korraga, kuid olen ikka siin seal pilgu peale visanud pulli pärast. ja näinud olen pea eranditult ikka täiesti ulmelisi no-name asju. nankang on juba endale teataval määral nime teinud rehv...kuigi ma ei tea muidugi kui head nüüd nende talvekad just on aga suverehvide segu on tõesti jah piisavalt kvaliteetne ja sõidetav. see uus vs. vana jutt on muidugi iseenesest õige, aga tuleb silmas pidada ka seda, et mõni rehv on ikkagi juba uuema sitema pidamisega kui teine 5a vanusena. ja muidugi ei saa unustada, et väga suurt rolli mängib kus ja kuidas see vana rehv oma elu elanud on.

mis puudutab talverehviga suvel sõitmist siis jällegi oleneb, milline auto, milline rehv konkreetselt, mis selle täpsed mõõdud on. ja lõpuks veel ka see kuidas sõidad. täitsa absurdne väide jällegi, et on s*** ja kõik. täpselt samasse auku nagu see "ilma naelata EI SAA talvel sõita" jutt. kui oled tänavatel mingi isehakanud rinkamees siis jah, on vedelam muidugi kui suvekas, aga et normaalse inimese kombel ei saa sõidetud...no ma ei tea tõesti, mis ullike selleks peab olema. või on tingimata tarvis igalpool teha võimalikult napikaid pidurdusi ja kettad peavad koguaeg hõõguma? ega sellise sõidu puhul ei kesta ka korralik suverehv üle ühe hooaja :lol:

will, kas sul on mingi meditsiiniline vajadus igas teemas asjatundjat mängida? küll sa oled meil spets liiklusõiguse teemade, siis amordisimmerites, nüüd sõiduauto rehvides. ja igas teemas on ainult sinu arvamus see kõige õigem.
mis vahet seal on milline auto, milline rehv (jutt oli korralikest rehvidest), milline täpne mõõt on. lamelli hea pidamise üks põhipõhjuseid on see, et segu on pehme ja ei jäigastu külmaga. ja see suvel kulub nagu jube. me ei räägi hea rehvi all neist hiina plastrehvidest, mis ei pea ei suvel ega talvel.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”