Lamellid ja naelad
-
Villem
- Tsikkel: XT660R, GasGas EC250
- Tänatud: 9 korda
Re: Lamellid ja naelad
will111 kirjutas:Ju ma siis nii vara hommikul ei sõida kui sina
tegelikkus on selline, et suurem osa teedel tallinnas sõidavad autod suht ööpäev läbi ringi, et kui ka võtab veitsa vesiseks ja öösel külmetab siis mingisugust ilusat siledat jääd ei teki sealt nii ehk naa mitte mingi ime läbi, lihtsalt vähem või rohkem pehme või kõva ebamäärase kontuuriga pinnas. ja nagu juba räägitud siis kõik naeltega ringi kündjad nagunii pidevalt peenestavad seda. sellist kirjeldatud tõsist kõvaks külmunud (kuid siiski kaugeltki mitte peegelsiledat ühtlast kiilakat) jääd tekib mõnedes väiksemates kohtades, nö. väiksematel sisemistel teedel. seda olen näinud küll ja küll, jah seal on tõesti naelal oma eelis ja ma ise sõidan ka sellist teejuppi talviti umbes iga nädal nii poole kilomeetri jagu...no ei saa öelda, et probleeme oleks tekkinud. ei lamelli ega naelaga, kusjuures libiseb seal ka viimane...lihtsalt natuke kehvemini. ülejäänud paarsada kilomeetrit nädalas sellist teekatet põmst kuskil ei kohta, ei maanteel ega suures linnas.
No täpselt selles asi ongi, Tallinn ja suuremad maanteed
Keerad korra Tallinnast välja või suuremalt maanteelt maha ja ongi enamus aega mingi mega liuväli. Eriti alguses ja talve lõpus, kui kõik päeval sulab ja öösel külmetab. Ma sõidan ka talvel tihti väiksematel teedel, ning korraliku talve ajal on enamus neist kogu ulatuses just sellised:
Ei vaidle vastu, et need, kes ainult Tallinnas või teises suures linnas ning suurtel teedel sõidavad, neil pole naelal mõtet.
Villem aka Villu aka Madis
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.