Lamellid ja naelad
-
Heikik
- Tsikkel: lenksuga
- Tänanud: 19 korda
- Tänatud: 21 korda
Re: Lamellid ja naelad
urmas66 kirjutas:Heikik kirjutas:Mulle on jäänud mulje, et lögas ja lumes võib end tavalise lamellrehviga kindlamalt tunda; kiilasjääl on asendamatu nael. Nii lihtne ongi. Üldiselt peaks vist naelteta talverehvi segu nati pehmem olema, kui naastrehvil, mis teatud tingimustel õigustab end rohkem, aga lamellrehv, kui ka mustrit justkui omajagu on, ei taha väga pidamist pakkuda kui juba kuskil ca kolmandik on ära kulunud.
Nagu keegi eespool ütles, siis valiku sobivus sõltub ilmselt sellest, kus rohkem sõita. Ise olen kolm viimast jooksu ostnud uued lamellid, millest viimased on Goodyear-i Ultragrip 8...aga vot selle rehviga ma küll rahul ei ole. Poole odavamad Sonar-i Polarfoxid pakkusid palju paremat pidamist (kulusid pehmema segu tõttu muidugi rutem ka).
Goodyear-i Ultragrip 8 on tegelikult keskeuroopa lamell ja pole üldse ettenähtud lumes sõitmiseks.Vaata,kes on seda rehvi testinud ja sealt saad juba oma järelduse ära teha.See ei loe,et test on Ivalos tehtud,aga pigem ikka see,kes tegid.Selle rehvi töötemperatuurid on nulli lähedased max -10,aga ettenähtud ikka pigem märjale asfaldiel.Samas meie kehva suusailmaga peaks enamvähem toimima ja ilmselt kestab ka kauem.
Meie piirkonna rehv GoodYear-i valikust on ikka UltraGrip Ice 2.Ja see on väga hea rehv.Kusjuures oli all minu asendus autol ka sel suvel ja oli täitsa normaalne,mitte liiga vedel.Mis suvi see küll eriti oli,aga toimis.On vaiksem kui Michelin Primacy3 suvekas.
Siin ju kõik selgelt loetav ka,mis ja milleks.
http://www.goodyear.eu/ee_et/tires/pass ... rom=browse
http://www.goodyear.eu/ee_et/tires/pass ... rom=browse
Huvitav tähelepanek ja ilmselt ka mõtlemise koht. Samas, goodyear.com tsiteerides:
Kood: Vali kõik
Winter Braking
Numerous sipes with biting edges help provide superior braking power on hard-packed snow and ice.
Snow Traction
Saw-shaped center rib helps grip snow-covered roads for enhanced snow traction.Winter Traction
Optimized polymer blend and silica tread compound help maintain flexibility and provide consistent grip at low temperatures.[/i]
Võta siis näpust... Igatahes, teist korda ei osta. Seda enam, et kõige odavam rehv ta ka ei ole. Kas selle (ja, huvi pärast) ka teiste rehvide töötemperatuure kuskil välja ka tuuakse?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.