Lamellid ja naelad

Rattal
Tsikkel: GSF 1200, EC 250, V4R APRC

Re: Lamellid ja naelad

Lugemata postitus Postitas Rattal »

mx77 kirjutas:
will111 kirjutas:

kuidas ma panen, võtan velje (sobiva laiusega loomulikult, ET'd tasub muidugi ka pisut jälgida), panen 205 rehvi selle velje peale ja tõstan käesoleva ratta autole alla. rocket science, aga tead tegelikult täitsa võimalik teha :lol: sa võid mulle nüüd rääkida kuidas see mul erinevatel põhjustel õnnestuma ei peaks

mina ei öelnud muide, et 265 tingimata tehasest ettenähtud mõõt peaks olema. aga mida suuremad ja laiemad veljed autol all, seda enam on vastavate autode kasutajatel tihtipeale soov sinna velgede peale veel eriti laiu rehve toppida, nii et mingi ime ei ole näha mõõte 255, 265 ja rohkemgi, seda siis üsna tavaliste sõiduautode all. lihtsalt varem, kui autod tulid tehasest siiski enamasti veel velgedega mõõdus 15, 16", sellisele mõõdule ei olegi väga osta rehvi laiusega a'la 250+, tegelikult juba 225 on üsna keeruline

kas sa nagu tõesti usud, et autole, millel on tehasest 265 all (velje laius ca 10") toodetakse velge laiusega 7" :wack:

No on alles teema ja arvamused!?
Vaata, MX77, autoks näit. Audi Q7 ja tehase poolt all 295/35 R21, velg 10x21 ja samal autol võib olla all ka 235/60 R18 , velg 7,5x18 !?
Sina siis ostaksid talveks 295/35 R21, sest sellised olid ostes all ???
On loomulikult igasugu eriversioone ja tuuning pille, aga need ei ole ka reeglina "talve ja pereautod" ja neid ei tasu siia segada.
Krossikaga supermotole minnes ei otsi vist ka sama velje peale supermoto rehvi ?
Selge see, et talveks on antud mudelile sobiv kitsaim ja kõrgema profiiliga rehv sobivaim.
Lähtugem ikka sellest, mis parem, mitte sellest, mis hetkel autole alla on pandud! Talveks on mõistlik eraldi kitsamad ja kõrgema profiiliga rehviga talverattad, mis vastavad tootja soovitustele. On palju parem selles lögas sõita...
Ei midagi isiklikku... natuke motot ka sellesse auto teemasse :)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”