Eraparklad ja trahvid → Re: Rumalad küsimused 2

Kasutaja avatar

StreetMoto
Kaupmees
Postitusi: 2453
Liitunud: 04 Okt 2004, 15:51
Asukoht: Tallinn, Hiiu/Pääsküla
Tänatud: 191 korda
Kontakt:

Re: Rumalad küsimused 2

Lugemata postitus Postitas StreetMoto »

Aga kui lähenda teise nurga alt, siis peaks oluliseks pidama ka fakti, kas tõesti ise eksisid parkimisreeglite vastu on sulle päriselt ka liiga tehtud, sest keegi teine on sinu autoga salaja tasuta parkimas käinud... Võib ju võidelda mingist õiglustundest, patriotismist või muudel "õilsatel" eesmärkidel. Aga tegelt - point? Ma ka kunagi algkooli ajal ületasin üht haljasala jalgsi, sest oli otsetee ja karjusin kojamehe peale kui ta mind hurjutas, et miks kurat see asfalttee ni suure ringiga tehtud on. Siis hakati sinna platsile maja ehitama ja ronisin üle vundamendigi, et oma protesti väljendada. Ja kui keldrikorrus oli valmis, siis ka üle 1.korruse müürijupikese aga sealt enamast enam jõud üle ei käinud. Äkki on tobe analoog, aga praegusel juhul on valida kas maksmise, pohhuisimi või kohtuvaidluse vahel. Saan aru, et maksmine on liiast, kohtusse ka nagu ei tahaks minna ja jääb üle teeselda pohhuisimi (mille tulemus võib ka teatud juhtudel kohtusse minek olla).

Asja point - kui tegamist on ühele õllele või nelipakile kuluva summaga, siis kas see on seda väärt? Iga sellele teemale kulutatud kõne ja hoolikalt valitud sõnadega e-mail on osake sinu tööajast ja kaudselt maksad inkasso/parkimisfirmaga suhtlemisel kulutatud vaba/tööaja arvelt rohkem. Lihtsam tee - maksad oma euriku ära ja sündmus unustatud ning südamerahu jääb alles... Aga kui on muidugi õilis eesmärk võidelda "ebaõiglase" parkimistasuga, siis igaüks valib oma tee :-)



StreetMotos jätkuvalt soodsad tehingud: Castrol - Elf - Michelin - Bridgestone - Maxxis - Dunlop - D.I.D - JT + iga päev online tellimused erinevatesse Euroopa ladudesse

Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”