Kawasaki KZ550 '84 - mart63

Kasutaja avatar

Teema algataja
mart63
Postitusi: 155
Liitunud: 04 Veebr 2008, 16:45
Tsikkel: KZ550, MT-03 660, SZR660
Asukoht: Tallinn
Tänanud: 66 korda
Tänatud: 65 korda

Re: Kawasaki KZ550 '84 - mart63

Lugemata postitus Postitas mart63 »

http://www.kickstartershop.de/en/Black- ... -style-LED
Ise võtsin sealt, kuna sealt tuli ka summuti ja istmesvamm.

Starteriga sai juba higistatud, kuna kooles ära ning sai rebuild kiti ning kommutaator sai üle treitud ning vahed puhastatud:

IMG_20150719_173300.jpg
IMG_20150729_213138.jpg

Starteri sidur ise tundub vinks vonks. Roolikannu laagrite idee on hea, panen to-do listi ning vaatan üle kui asi laiali.
Mootori sees muidu nokkimist leiab,mootorikett lagiseb (vana kawa ju siiski) - freesin uue manuaalse pinguti, vana automaatne on ilmselt läbi.
Rattaga sain kaasa kasutatud kuid väga korraliku std mõõdus ploki + kolvid ning tutikad rõngad. Praegu on väidetavalt remontmõõdus plokk kuid std kolvid, mille rõngavahe ligi mm... :shock: See ning ilmselt õhtal klapisääretihendid tekitavad päris hea tossu külmkäivitusel - tahaks lahti saada. Pead lammutades vaatan ka üle klapivahed - ehk seibe võib tõesti vaja ka minna. :)
Lisaks panen sisse uue sidurikomplekti, vana on juba poolpehme võtmisega. Kõige käigus ka uued tihendid vahele - peatihend hetkel lekib ning soojast peast saab lisaõhku..
Karburaatorid on Teikei TK-26. Koonusfiltrid matsin maha, samas matsin maha ka originaal õhuboksi, kuna ta on kole ja lõhkine ning keegi on seda silikooniga lappinud.. Ram Air svammfiltrid ongi kusjuures hetkel ilmselt parim variant ning plaan. Häälestamisega saab lõbus olema, airboxi kaotamine ning tunduvalt lahtisem väljalase - ilmselt tahab paar mõõtu suuremaid düüse. Veel on leidmata koht kust tollele karpale düüse osta saaks v mille muu omad sobiks. Düüside ise ülepuurimine tundub kahtlane.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorrattad ja projektipäevikud”