Millised on parimad tekstiilist veekindlad sõiduriided?
-
urmas66
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 2013 korda
- Tänatud: 598 korda
Re: Millised on parimad tekstiilist veekindlad sõiduriided?
Motomarket kirjutas:franz125 kirjutas:Olgem ausad 20 kraadi juures ükskõik milline pikkade varrukatega riideese nt.kasvõi T-särgil peal ja seistes mõnda aega koha peal hakkab palav.
Üldiselt mõistlikul sõiduriiete valikul lähtutakse sellest, millised on tingimused sõites ja kui pikad need sõidud on. Ilmselt peab teemaalgataja siiski silmas motomatkamist ja pikkade vahemaade läbimist, mitte kohapeal seismist. See varustus, mis tundub kohapeal palavana võib teinekord 500 km läbimisel päris jahedaks muutuda
Nii on,et alla +20-ne on sellega jahe, kui voodrit all pole,aga selle eest milline kaif kui on +20-+35. Ja sellest enam on ka juba paljalt liiga palav.
http://motomarket.ee/product/rev%C2%B4it-tornado
Kuna matkamine on minu jaoks ikka sõitmine eelkõige soojemale maale,siis ma selle riietusega ikka jube rahul.Veekindlad ehk soojad voodrid kannatavad kerget vihma ka päris pikalt(Pärnust Kaunaseni viimane reis),aga padukaga peab ikka midagi peale panema.Samas olen ka alla +10 sõitnud ja pole probleemi.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.