Millised on parimad tekstiilist veekindlad sõiduriided?

Kasutaja avatar

Teema algataja
KIBU
Tsikkel: 701Enduro, FS450, Te250
Tänanud: 42 korda
Tänatud: 80 korda

Re: Millised on parimad tekstiilist veekindlad sõiduriided?

Lugemata postitus Postitas KIBU »

Tänud kõigile. kõigepealt rõhutan veelkord esimeses postis mainitut -"soojad". hetkel otsin tõesti selliseid riideid mida kanda alla +20 kraadi. mugavustsooni keskmiseks võiks võtta +10 kraadi. sõiduriietega linnapeal jalutamas kah ei käi. matkamisega on lood nagu nad on. esiteks ega üle paari nädala hooajal korraga reisule ei lasta seega kui reis viibki soojale maale siis nende mõne päeva pärast ei hakka ju kallist "soojailma" varustust ostma. liiatigi tõmbab mind pigem põhja poole ja jahedamad ilmad.
Sooja ilmaga(+20 ja üles) on sõiduvarustuse ilmastikukindlus suht teisejärgulise tähtsusega mu meelest. ja sellist varustust nagu on kah midagi.
olen täheldanud et see kas ilm on sõitmiseks soe või külm on indiviiditi väga erinev. ennast pean pigem külmavareseks. mulle meeldib kui sõites on pigem higistamispiirini soe kui et kergelt jahe.
probleemiks on just kevad sügis periood mil sõita tahaks aga olemasoleva varustusega tähendab see alati mugavustsoonist väljumist või siis ilget kombineerimist sulevoodrite ja vihmariietega. tüütu! jällegi jopega saab hakkama, sulejope tagi alla ja sulevest peale ja sai kevadel ka +4 ga sõidetud. aga see pole päris see. lisaks, pilvise ilmaga ei tahaks igaks juhuks vihmariideid kaasa vedada. vahelduva ja kergelt vihmase ilmaga vihmariiete kasutamine on tüütu. pealegi nagu enamus teavad lähevad vihmakad selga siis kui on juba peaaegu et liiga hilja ja nii kui sa vihmakad peale saad siis mõne kilomeetri pärast on päike väljas.

Motomarketi pakutud Revit Poseidon GTX tundub väga arvestatav variant. lähen proovin.
siiski küsin igaks juhuks kas keegi teab öelda millises poes Soomes on kõige parem RUKKA valik kohapeal?

5248653

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”