Millised on parimad tekstiilist veekindlad sõiduriided?
-
eetarga
- Tsikkel: Cagiva GC, Aprilia Tuareg
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 94 korda
- Kontakt:
Re: Millised on parimad tekstiilist veekindlad sõiduriided?
Ütlen ausalt, unusta seda Soome reis ja enamus Eesti poodid ära. Osta endale sooduslennupilet Saksamaale (Bremen näiteks) - ja külasta Hamburgis "Tante Louise" (tädi Louise) megastore Hammerbrooki linnaosast - ja lendan rõõmsameelsed uuete riietega koju.
Valik on siis täitsa olemas, ja lisaks leiad sa võibolla Louise leiunurkast (samuti Süderstaße´st / Hamburg) midagi endale - kus hinnad on tõsiselt hea.
Meil oli sama probleem - elukaaslaane ei sobinud mitte ühtegi kiiver (Eestis) - kõik olid ebamugavad talle - ja Hamburgist oli kaup 20 minuti jooksul käes - ja lisaks on sealt katse-"tuuleruum", kust sa saad kiivrid testida.
Tunnistan, ma ei ole kursis, kas Rukka omab mingi "tehasepood" (factory outlet) Soomes - kust hinnad ja kvaliteet on paigas.
Ma ei taha mingi Eesti kaupmees halvustada, valik on siin nende käibenumbrite võrreldes isegi suht hea - aga ma tunnistame ausalt - erissoovid ei suuda siin keegi korralik rahuldada, turg on lihtsalt liiga väike.
btw. - mina kiidan näiteks "Frank Thomas" - inglise tegija - hinnade/kvaliteedi suhe suht hea ja väga soe ja vettpidav (naine eriti kiitis
- )
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.