Linke, pilte ja videosid
-
reimps
Re: Linke, pilte ja videosid
Ma vaidlen omakorda vastu ![]()
Kipub nagu segi minema kogu aeg see, et ühel puhul on tegu teenistusülesandeid täitva politseinikuga, teisel puhul käib jutt (ja kui ma ei eksi, siis ka kris ja willie räägivad samamoodi) kodaniku tasemel relvastatud enesekaitsest.
Grupi vastu üksinda oma viielasulisega on 50/50 võimalus, et aitab, kui peale hoiatuslasku järgmise pauguga üks ründajatest neutraliseerida. Sa EI PEA jääma siis sündmuskohale, jalg korjuse peal selfie'sid tegema, vaid targem oleks siiski kibekärmelt turvalisse alasse tõmbuda (=jooksu panna). Rünnak on ju tõrjutud, küll edasi toimub menetlus'n'shit. Relvastatud vastupanu annab sulle võimaluse tervemalt olukorrast eemalduda, enamjaolt pauku tegemata. Mul on piisanud kahel korral jopehõlma paotamisest, kui suitsuküsimine muutub suitsupakkumiseks
(rohkem polegi olukordi olnud õnneks)
Teenistusülesanded viivad aga igasugu hulludega kokku, see on juba üks eeldusi, et padruneid on rohkem vaja.
15 pauku kuni 7 meetri pealt ohuolukorras on küllalt. Kui keegi arvab teistpidi, mingu harjutagu kiiret relvahaaramist ja tuleavamist. Asi peab toimuma sekundi jooksul, st hoiatuslask peab olema õhus nii kähku. See näitab juba ründajale, et vastane jagab ka vist midagi; võbiseva käega relvaomanikku ei karda keegi, kes vähegi asjaga kokku puutunud on ja teab, kui raske on elus inimese pihta tulistada eesmärgiga tabada. Küsimus taandubki sellele, kas avad kiirelt tule ja annad mõista, et oled valmis kõik ära kasutama, tagajärgedele mõtlemata või vehid ebakindlalt asjaga, mille käsitsemine nähtavalt eriti käpaski pole.
paljud relvaomanikud käivad regulaarselt harjutamas? Mitte väga palju, pakun. Mina sain endalegi üllatuseks oma püstolikäsitsemise ja -tabavuse tänu 2-tollisele revolvrile paremaks, aga korralikud kogused raha on ka harjutamismoona alla pandud.
EDIT: Aga ega ma mingi guru pole, mulle lihtsalt meeldivad relvad ja mulle meeldib kiiresti täpselt lasta osata. Parem, kui relv on ja teda kunagi vaja ei lähe, kui et vastupidi juhtub - läheb vaja, aga pole ei relva ega oskusi.
Lingi panen ka teemasse - venelaste CTU-väljaõpe just rahvamassis ja segajatega lasketreeningust. Vot nood on kõvad mehed ![]()
[youtube][/youtube]
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.