Millised on parimad tekstiilist veekindlad sõiduriided?
-
Villem
- Tsikkel: XT660R, GasGas EC250
- Tänatud: 9 korda
Re: Millised on parimad tekstiilist veekindlad sõiduriided?
Kui juba natuke läbuks läks, siis viskan enda poolt ka paar halgu alla, või noh, oma arvamuse siis.
Kuna tekstiilist pole kukkumisel niikuinii nahale vastast ning 95% juhtudest kipub siiski siit-sealt rebenema, siis mina isiklikult ei panustaks tekstiili turvalisuse peale. Mina valiks kõigepealt välja kõige mugavamad head kaitsmed (vest, põlvekad, lühikesed kaitsmepüksid) ning siis kõige paremini minu x-kriteeriumitele (jättes kõrvale kaitsmed) vastavad riided. Topiks omal kaitsmed selga ning läheks proovima, millistega kõige mugavam on. Nagu ka juba eelnevalt on kirjutatud, siis üle 20-25 kraadiga start-stop kulgemisi nende Gore ja muude riietega teha on liig, seega tõmbaks kaitsmetele peale krossisärgi või pusa ning jalga mingi kõige odavama õhukese tekstiili või vanad "räpi teksad".
Otsisin ise samuti mõned aastad tagasi parimat varianti ja no ega ei olegi olemas, vähemalt mina ei leidnud. Jäi ikkagi, et hea on omada kahte-kolme komplekti + kaitsmed + vihmakiled. Tuli rahaliselt enam-vähem sama välja, mis üks komplekt über riideid über hinna eest ning ei võta parkla-käblast kraabitud küünarnuki pärast pisarat silma.
Mitte et sellest postist nüüd väga kasu oleks olnud, aga Kibu vast juba leidis omale enam-vähem variandid ning ega väga paremat enam saagi.
Villem aka Villu aka Madis
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.