Enduro tsiklite dokumendid

Kasutaja avatar

villy
Tsikkel: KTM690, TM300
Tänanud: 193 korda
Tänatud: 119 korda

Re: Enduro tsiklite dokumendid

Lugemata postitus Postitas villy »

will111 kirjutas:

jah, olen nüüd kuni uue aastani haavatud :lol:

mind see küll kuidagi kurvaks ega rõõmsaks ei tee, et miks keegi müüb tsiklit ilma või koos dokumentidega. ütleme nii, et ei ületa minu uudiskünnist. aga huvitav on vaadata, et kõigepealt küsitakse, siis saadakse vastus ja kui vastus käes, siis kukutakse seda kommenteerima. vägisi jääb mulje, et sul on ikka endal midagi väga hingel, aga otse ja ausalt polnud nagu kellegile kurta või? eks sa pöördu oma murega politsei poole siis kui sind kellegi konkreetse isiku dokumendid või nende puudumine ikka väga häirib

Ma olen korduvalt näinud KTM-e müügis auto24-s, mis "bes bumagami" on võimalik 1,5K EUR odavamalt saada. Olen isegi kratsinud kukalt selle peale ja teema minu arust õige, miks sa sulle nii hinge läheb, raske öelda.

Ainuke mitte päris vargapõhjus selleks on vast see, et neile, kes rattaid impordivad, on ilma dokkideta legaalselt ostetud ratta import tunduvalt odavam? Ja siis siin keeratakse "muud dokid külge" ?

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kross ja enduro”