A-kat kirjalik eksam (proovige)

Siia saad panna (naljakaid/huvitavaid) linke, pilte, jutte jne. mida teistel oleks kah huvitav vaadata ning mis ei lähe otseselt teiste teemade alla...

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Teema algataja
Kameeleon

Lugemata postitus Postitas Kameeleon »

Lõpuks ometi LS peas :D

Õigeid vastuseid peab olema vähemalt 25, kusjuures esimesest 20st küsimusest peab õigesti vastama vähemalt 17.
Vigu I osas: 0
Vigu II osas: 0

gangsta

Lugemata postitus Postitas gangsta »

vigu I osas. 3
vigu teises osas: 2

effekt

Lugemata postitus Postitas effekt »

vaatasin seda kuidas keegi teste lahendas jne. lugesin siis, et nii mõnelgi vigade seis järgmine ..üle 2 vea teises osas.

kas olen nüüd mina see keda arkis nöögitakse ja ei taheta eksamilt läbi lasta, või mis? mul on olnud ARK eksamil vigade arvuks 1/3 ja läbi ei ole saanud, kuna on öeldud, et esimeses osas 3 viga ja teises maks. 2 viga. jne.

seega olen ikka veel lubadeta juht ja eks ma siis pean seni jätkama kuni kõik täppi läheb (hetkel roolis olnud juba 7 aastat, kunagi olid load ka).

PS! tegin ka selle testi ära ja sain tulemuseks 0/2
Kasutaja avatar

rix
Tsikkel: HD Street Bob
Tänanud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas rix »

:oops:
Õigeid vastuseid peab olema vähemalt 25, kusjuures esimesest 20st küsimusest peab õigesti vastama vähemalt 17.
Vigu I osas: 4
Vigu II osas: 4

marguspp

Lugemata postitus Postitas marguspp »

effekt kirjutas:
kas olen nüüd mina see keda arkis nöögitakse ja ei taheta eksamilt läbi lasta, või mis? mul on olnud ARK eksamil vigade arvuks 1/3 ja läbi ei ole saanud, kuna on öeldud, et esimeses osas 3 viga ja teises maks. 2 viga. jne
nii et ma arvan, et oled küll jah see, keda ARKis nöögitakse.
Mis ARK see nii teeb?
Kasutaja avatar

ziim666

Lugemata postitus Postitas ziim666 »

Vigu I osas: 2
Vigu II osas: 1

Hea tulemus , kui arvestada , et olen käinud alles kahes teooria tunnis.
Kasutaja avatar

virkostein
Tsikkel: why ze
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas virkostein »

esimest korda tegin seda, kunagi olen neid eeskirju ka sirvinud, tulemus:

Vigu I osas: 7
Vigu II osas: 5

polegi väga hullu, kuid märkasin jõle imelikku küsimust:

Millele peate juhtima kaassõitja tähelepanu enne sõitmahakkamist?
Ta peab toetama jalad jalatugedele.
Ta peab kandma kinnirihmatud motokiivrit.
Ta peab end kurvides alati väljapoole kallutama.

ma ei saanud algul aru, kas on mõeldud autot või mootorratast :cry:
Eat your veggies, little people
Kasutaja avatar

arx805
Tsikkel: Suzuki Hayabusa `08
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas arx805 »

:D kaks nädalat neid lahendanud ja saanud hakkama 1-2 veaga ehk siis eksam ees ootamas

joel
Tänanud: 7 korda
Tänatud: 118 korda

Lugemata postitus Postitas joel »

virkostein kirjutas:
ma ei saanud algul aru, kas on mõeldud autot või mootorratast :cry:
Autokoolis olid kõik need küsimused paberile trükitud teemade kaupa. Seal olid järjest autoküsimused ja siis vahepeal mingi umbes selline:

Ees on suur porilomp. Kuidas toimid?
a) sõidad kõnniteele
b) pidurdad ja sõidad ettevaatlikult lombist läbi
c) tõstad jalad üles ja sõidad pidurdamata lombist läbi
Joel

RsB1ker

Lugemata postitus Postitas RsB1ker »

lõpuks ometi!

Vigu II osas: 0
Kasutaja avatar

attrs
Tsikkel: 790 adv
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas attrs »

esimeses 2
teises 2

krt juba unustama hakanud

effekt

Lugemata postitus Postitas effekt »

marguspp kirjutas:
effekt kirjutas:
kas olen nüüd mina see keda arkis nöögitakse ja ei taheta eksamilt läbi lasta, või mis? mul on olnud ARK eksamil vigade arvuks 1/3 ja läbi ei ole saanud, kuna on öeldud, et esimeses osas 3 viga ja teises maks. 2 viga. jne
nii et ma arvan, et oled küll jah see, keda ARKis nöögitakse.
Mis ARK see nii teeb?
Saue ARK oli see koht kus minuga nii tehti :(

Krt. Krt. Krt vabandust aga ajab natuke närviliseks see, et lube ikka veel ei ole tagasi saanud :evil:

ruffrider

Lugemata postitus Postitas ruffrider »

esimese korraga:
Vigu I osas: 9
Vigu II osas: 6

:shock: peab LE sirvima

Ats500

Lugemata postitus Postitas Ats500 »

Vigu I osas: 2
Vigu II osas: 3

proovisin ka seda testi ja kuna sai alles kuu tagasi exam tehtud ja siis ilma vigadeta oli tulmus nagu kuidagi niru. või tundusid mulle need küsimused nats imelikud. ei saanud mõnedest lihtsalt üheselt aru.

Joseph

Lugemata postitus Postitas Joseph »

Sai kah proovi tehtud. Esimese korraga vigu vastavalt 1 ja 1. Lausa uskumatu tulemus, arvestades seda, et viimati tegin eksameid eelmise riigikorra ajal. Lugedes aga osade kodanike tulemusi a la 5 ja 6 või veel hullemaid, kutsun Teid üles lahendma neid teste täpselt niikaua, kuni tulemus enam vähem normi piires.

Tegelikult on küsimus ju selles, kui rikkuda teadlikult liikluseeskirju, siis ikka valitakse valdavalt sellised viisid, mis iseendale ja kaasliiklejatele oleksid ohutumad. Kui aga LE rikkumine toimub teadmatusest, siis pole imestada, et politsei ja ka paljud kaasliiklejad suhtuvad eelarvamusega mootorratturitesse.

Jah, ega nüüd kõik valed vastused ei ole seotud küll otseselt LE rikkumisega, kuid mõtlemisainet võiks ju anda küll.

chazz

Lugemata postitus Postitas chazz »

Joseph kirjutas:
Lugedes aga osade kodanike tulemusi a la 5 ja 6 või veel hullemaid, kutsun Teid üles lahendma neid teste täpselt niikaua, kuni tulemus enam vähem normi piires.
Parem oleks vist vigadest aru saada, mitte teste pähe õppida :roll:

Janek

Lugemata postitus Postitas Janek »

...seda tehke kindlasti meelde tuletamiseks ja käpa harjutamiseks, kuid eksamile minekuks põhinege ikka konkreetstele testidele paberkandjal.
Aasta tagasi kogemuslikult samuti mugavuledes webi-põhiselt vastuseid tampisin siia lootuses,et niiakaua taon, kui eksimatu.Siis peagi selgus tõsiasi,et testid küll sarnanevad,kuid kui läksin paberkandjal teste praktiseerima,siis osad ülesanded ennekuulmatud olid ja nendes mööda ka panin.Seega see webi-põhine versioon väga suvalises järjekorras ja kas üldse järjekorras teste ette laob ja võibolla osadeni sa ei treffagi.Aga niisama meenutamiseks ja meelte teritamiseks on sobiv.
Jõudu.

Joseph

To Chazz

Lugemata postitus Postitas Joseph »

Loomulikult, ma ei mõelnudki seda, et peaks pähe õppima. Ikka lahendatud testi anlüüs ja siis vabal hetkel järgmine.
Kasutaja avatar

Teema algataja
Kameeleon

Lugemata postitus Postitas Kameeleon »

Test on mõeldud enda kontrollimiseks mitte autokooli eksamiks valmistumiseks. Tähtis on siiski LS selgeks saada mitte testid pähe õppida

Tan121

Lugemata postitus Postitas Tan121 »

Väga lahe oli üle pika aja liiklusülesandeid lahendada
Ise sain tulemuseks
I osa: 3viga
II osa: 3viga
Selliseid teste võix tegelt netis rohkem olla ja siis mingi paar korda aastas muuta küsimusi. Varsti hakkab kehtima uus LE siis võix uuendused ka küsimustes kajastuda, niisama ei viicix LEd kätte võtta aga testi lahendades saaks teada.

Motomart

Lugemata postitus Postitas Motomart »

Vigu I osas: 1
Vigu II osas: 2

Esimese korraga siis selline tulemus, kuna eksam juulis-augustis tulemas peab hakkama kõvasti teste lahendama, et kindla peale välja minna.
Kasutaja avatar

hmekk
Tsikkel: 990 ADV
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas hmekk »

1osa - 4
2osa - 2

nuhjah (pole veel liikluseeskirju lugenud ....
looduslik intelligents :D

Kuperjaanov

Lugemata postitus Postitas Kuperjaanov »

Punase fooritule ees oodates on teie kõrval oleva auto roolis nooruk, kes mängib gaasiga, et rohelise tule süttides esimesena minema kihutada. Kuidas tegutsete?
Ma ei lase end sellest häirida, jään rahulikuks ega pööra talle tähelepanu.
X Võtan väljakutse vastu ja alustan sõitu suure kiirendusega.

:D kokku 2 viga ;)
Kasutaja avatar

kuuuljusss

Lugemata postitus Postitas kuuuljusss »

Vigu I osas: 1
Vigu II osas: 1

Vead:

2/6/7 Raudteeülesõidukoha reguleerija seisab raudteeülesõidukohal Teie poole seljaga. Mida see tähendab?

Te peate seisma jääma ettenähtud kohas.
Te võite rööpad ettevaatlikult ületada.

See ei oma Teie jaoks mingit tähendust.

5/8/1 Kus nimetatud kohtadest toimub teeliiklus liikluskindlustuse seaduse tähenduses?

Eesti teedel.
Tasulises parklas ja parkimismajas.
Tanklas
.
Paberitega hull.

Motomart

Lugemata postitus Postitas Motomart »

Kuna eksam tulemas, siis kõvasti paberil teste lahendanud ja nüüd netis proovides õnnestus 5 korda järjest ilma ühegi veata testid lahendada.

Võib vist eksamile minna :D

Tan121

Lugemata postitus Postitas Tan121 »

Lihtsad küsimused. Väga palju oli küsitud arvestamise küsmusi. Selge see, et autojuht peab IGASUGUSTE asjadega arvesama

Minu tulemus:
Vigu II osas: 3

Teises osas panin liikluskindlustuse küsimustega puusse :)
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”