A-kat kirjalik eksam (proovige)
Moderaator: Moded
vaatasin seda kuidas keegi teste lahendas jne. lugesin siis, et nii mõnelgi vigade seis järgmine ..üle 2 vea teises osas.
kas olen nüüd mina see keda arkis nöögitakse ja ei taheta eksamilt läbi lasta, või mis? mul on olnud ARK eksamil vigade arvuks 1/3 ja läbi ei ole saanud, kuna on öeldud, et esimeses osas 3 viga ja teises maks. 2 viga. jne.
seega olen ikka veel lubadeta juht ja eks ma siis pean seni jätkama kuni kõik täppi läheb (hetkel roolis olnud juba 7 aastat, kunagi olid load ka).
PS! tegin ka selle testi ära ja sain tulemuseks 0/2
kas olen nüüd mina see keda arkis nöögitakse ja ei taheta eksamilt läbi lasta, või mis? mul on olnud ARK eksamil vigade arvuks 1/3 ja läbi ei ole saanud, kuna on öeldud, et esimeses osas 3 viga ja teises maks. 2 viga. jne.
seega olen ikka veel lubadeta juht ja eks ma siis pean seni jätkama kuni kõik täppi läheb (hetkel roolis olnud juba 7 aastat, kunagi olid load ka).
PS! tegin ka selle testi ära ja sain tulemuseks 0/2
Õigeid vastuseid peab olema vähemalt 25, kusjuures esimesest 20st küsimusest peab õigesti vastama vähemalt 17.
Mis ARK see nii teeb?
nii et ma arvan, et oled küll jah see, keda ARKis nöögitakse.effekt kirjutas:kas olen nüüd mina see keda arkis nöögitakse ja ei taheta eksamilt läbi lasta, või mis? mul on olnud ARK eksamil vigade arvuks 1/3 ja läbi ei ole saanud, kuna on öeldud, et esimeses osas 3 viga ja teises maks. 2 viga. jne
Mis ARK see nii teeb?
-
- Tsikkel: why ze
- Tänanud: 1 kord
esimest korda tegin seda, kunagi olen neid eeskirju ka sirvinud, tulemus:
Õigeid vastuseid peab olema vähemalt 25, kusjuures esimesest 20st küsimusest peab õigesti vastama vähemalt 17.
Vigu I osas: 7
Vigu II osas: 5
polegi väga hullu, kuid märkasin jõle imelikku küsimust:
Millele peate juhtima kaassõitja tähelepanu enne sõitmahakkamist?
Ta peab toetama jalad jalatugedele.
Ta peab kandma kinnirihmatud motokiivrit.
Ta peab end kurvides alati väljapoole kallutama.
ma ei saanud algul aru, kas on mõeldud autot või mootorratast
Vigu I osas: 7
Vigu II osas: 5
polegi väga hullu, kuid märkasin jõle imelikku küsimust:
Millele peate juhtima kaassõitja tähelepanu enne sõitmahakkamist?
Ta peab toetama jalad jalatugedele.
Ta peab kandma kinnirihmatud motokiivrit.
Ta peab end kurvides alati väljapoole kallutama.
ma ei saanud algul aru, kas on mõeldud autot või mootorratast

Eat your veggies, little people
-
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 118 korda
Autokoolis olid kõik need küsimused paberile trükitud teemade kaupa. Seal olid järjest autoküsimused ja siis vahepeal mingi umbes selline:virkostein kirjutas:ma ei saanud algul aru, kas on mõeldud autot või mootorratast
Ees on suur porilomp. Kuidas toimid?
a) sõidad kõnniteele
b) pidurdad ja sõidad ettevaatlikult lombist läbi
c) tõstad jalad üles ja sõidad pidurdamata lombist läbi
Joel
Saue ARK oli see koht kus minuga nii tehtimarguspp kirjutas:Õigeid vastuseid peab olema vähemalt 25, kusjuures esimesest 20st küsimusest peab õigesti vastama vähemalt 17.nii et ma arvan, et oled küll jah see, keda ARKis nöögitakse.effekt kirjutas:kas olen nüüd mina see keda arkis nöögitakse ja ei taheta eksamilt läbi lasta, või mis? mul on olnud ARK eksamil vigade arvuks 1/3 ja läbi ei ole saanud, kuna on öeldud, et esimeses osas 3 viga ja teises maks. 2 viga. jne
Mis ARK see nii teeb?

Krt. Krt. Krt vabandust aga ajab natuke närviliseks see, et lube ikka veel ei ole tagasi saanud

Vigu I osas: 2
Vigu II osas: 3
proovisin ka seda testi ja kuna sai alles kuu tagasi exam tehtud ja siis ilma vigadeta oli tulmus nagu kuidagi niru. või tundusid mulle need küsimused nats imelikud. ei saanud mõnedest lihtsalt üheselt aru.
Vigu I osas: 2
Vigu II osas: 3
proovisin ka seda testi ja kuna sai alles kuu tagasi exam tehtud ja siis ilma vigadeta oli tulmus nagu kuidagi niru. või tundusid mulle need küsimused nats imelikud. ei saanud mõnedest lihtsalt üheselt aru.
Sai kah proovi tehtud. Esimese korraga vigu vastavalt 1 ja 1. Lausa uskumatu tulemus, arvestades seda, et viimati tegin eksameid eelmise riigikorra ajal. Lugedes aga osade kodanike tulemusi a la 5 ja 6 või veel hullemaid, kutsun Teid üles lahendma neid teste täpselt niikaua, kuni tulemus enam vähem normi piires.
Tegelikult on küsimus ju selles, kui rikkuda teadlikult liikluseeskirju, siis ikka valitakse valdavalt sellised viisid, mis iseendale ja kaasliiklejatele oleksid ohutumad. Kui aga LE rikkumine toimub teadmatusest, siis pole imestada, et politsei ja ka paljud kaasliiklejad suhtuvad eelarvamusega mootorratturitesse.
Jah, ega nüüd kõik valed vastused ei ole seotud küll otseselt LE rikkumisega, kuid mõtlemisainet võiks ju anda küll.
Tegelikult on küsimus ju selles, kui rikkuda teadlikult liikluseeskirju, siis ikka valitakse valdavalt sellised viisid, mis iseendale ja kaasliiklejatele oleksid ohutumad. Kui aga LE rikkumine toimub teadmatusest, siis pole imestada, et politsei ja ka paljud kaasliiklejad suhtuvad eelarvamusega mootorratturitesse.
Jah, ega nüüd kõik valed vastused ei ole seotud küll otseselt LE rikkumisega, kuid mõtlemisainet võiks ju anda küll.
...seda tehke kindlasti meelde tuletamiseks ja käpa harjutamiseks, kuid eksamile minekuks põhinege ikka konkreetstele testidele paberkandjal.
Aasta tagasi kogemuslikult samuti mugavuledes webi-põhiselt vastuseid tampisin siia lootuses,et niiakaua taon, kui eksimatu.Siis peagi selgus tõsiasi,et testid küll sarnanevad,kuid kui läksin paberkandjal teste praktiseerima,siis osad ülesanded ennekuulmatud olid ja nendes mööda ka panin.Seega see webi-põhine versioon väga suvalises järjekorras ja kas üldse järjekorras teste ette laob ja võibolla osadeni sa ei treffagi.Aga niisama meenutamiseks ja meelte teritamiseks on sobiv.
Jõudu.
Aasta tagasi kogemuslikult samuti mugavuledes webi-põhiselt vastuseid tampisin siia lootuses,et niiakaua taon, kui eksimatu.Siis peagi selgus tõsiasi,et testid küll sarnanevad,kuid kui läksin paberkandjal teste praktiseerima,siis osad ülesanded ennekuulmatud olid ja nendes mööda ka panin.Seega see webi-põhine versioon väga suvalises järjekorras ja kas üldse järjekorras teste ette laob ja võibolla osadeni sa ei treffagi.Aga niisama meenutamiseks ja meelte teritamiseks on sobiv.
Jõudu.
To Chazz
Loomulikult, ma ei mõelnudki seda, et peaks pähe õppima. Ikka lahendatud testi anlüüs ja siis vabal hetkel järgmine.
Väga lahe oli üle pika aja liiklusülesandeid lahendada
Ise sain tulemuseks
I osa: 3viga
II osa: 3viga
Selliseid teste võix tegelt netis rohkem olla ja siis mingi paar korda aastas muuta küsimusi. Varsti hakkab kehtima uus LE siis võix uuendused ka küsimustes kajastuda, niisama ei viicix LEd kätte võtta aga testi lahendades saaks teada.
Ise sain tulemuseks
I osa: 3viga
II osa: 3viga
Selliseid teste võix tegelt netis rohkem olla ja siis mingi paar korda aastas muuta küsimusi. Varsti hakkab kehtima uus LE siis võix uuendused ka küsimustes kajastuda, niisama ei viicix LEd kätte võtta aga testi lahendades saaks teada.
Punase fooritule ees oodates on teie kõrval oleva auto roolis nooruk, kes mängib gaasiga, et rohelise tule süttides esimesena minema kihutada. Kuidas tegutsete?
Ma ei lase end sellest häirida, jään rahulikuks ega pööra talle tähelepanu.
X Võtan väljakutse vastu ja alustan sõitu suure kiirendusega.
kokku 2 viga 
Ma ei lase end sellest häirida, jään rahulikuks ega pööra talle tähelepanu.
X Võtan väljakutse vastu ja alustan sõitu suure kiirendusega.

-
Vigu I osas: 1
Vigu II osas: 1
Vead:
2/6/7 Raudteeülesõidukoha reguleerija seisab raudteeülesõidukohal Teie poole seljaga. Mida see tähendab?
Te peate seisma jääma ettenähtud kohas.
Te võite rööpad ettevaatlikult ületada.
See ei oma Teie jaoks mingit tähendust.
5/8/1 Kus nimetatud kohtadest toimub teeliiklus liikluskindlustuse seaduse tähenduses?
Eesti teedel.
Tasulises parklas ja parkimismajas.
Tanklas.
Vigu I osas: 1
Vigu II osas: 1
Vead:
2/6/7 Raudteeülesõidukoha reguleerija seisab raudteeülesõidukohal Teie poole seljaga. Mida see tähendab?
Te peate seisma jääma ettenähtud kohas.
Te võite rööpad ettevaatlikult ületada.
See ei oma Teie jaoks mingit tähendust.
5/8/1 Kus nimetatud kohtadest toimub teeliiklus liikluskindlustuse seaduse tähenduses?
Eesti teedel.
Tasulises parklas ja parkimismajas.
Tanklas.
Paberitega hull.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.