Biker.ee foorumist - teata vigadest
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1096 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
Re: Biker.ee foorumist - teata vigadest
yeekim kirjutas:Kas biker.ee on automaatsele reklaamile maha müüdud, ainult vilkuvaid ja HÄIRIVAID kastikesi näebki
Mulle ka reklaamid ei meeldi või vähemalt nõmedad reklaamid ei meeldi. Biker.ee toetajate nimekiri on lühike. Väga lühike. Yeekimi nime seal ei leidu. Kui täpne olla, siis seal pole ühtegi nime. Ise foorum püsti ei püsi ja tulevaste arendused tuleb ka kuidagi hüvitada. Seega palju meil valikuid pole. Kui sa, annetada ei soovi, siis tuleb ära kannatada.
lermo kirjutas:See ongi vist see uus normaalsus, millest igal pool räägitakse. Tsiklifoorumile päris "kohane" pilt avanes täna: https://www.dropbox.com/sh/gargjlieat8j ... =biker.jpg
Oeh....
Reklaamid peaksid olema huvipõhised ja tuginema kasutajte varasemale internetsirvimisele .... njah...
Ma olen küll manuaalselt neid piiranud reklaamide eelvaates aga ilmelt lipsab ikkka mõni läbi.
Aga samas, kas sa ei depileerigi siis?
Täienduseks: meie lugejate ja külastajate hulgas on 23% naisi. Võib juhtuda, et nii mõnedki nendest depileerivad...
Täiendus 2: kui leiad, et mõni reklaam ei kuulu siia või häirib sinu usulisi tõekspidamisi, siis saada mulle selle reklaamiandja URL. Me saame nad ükshaaval ära blokkida.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.