mootorratta jahutusvedelik

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 2014 korda
Tänatud: 599 korda

Re: mootorratta jahutusvedelik

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

will111 kirjutas:

peab vaatama, kas see silikaadivabadus on mul auto veveliku anuma peal ka kirjas. kuskil mingitel pudelitel olen sellist märget küll näinud, meenub midagi sellist.

vaatasin seda ise ka, et värvidel pole üldiselt suurt mingit vahet kui asja omadusi lugeda, aga noh roheline on mul seal mootoris senimaani sees olnud, tõsi küll see rohkem nagu selline neoonroheline kraam tundub. seetõttu peaks nüüd ka uuesti täitmiseks roheline igaljuhul safe olema. muidugi vanast vedelikust proovin ikka süsteemi tühjaks saada, kuigi pole kindel kui 100%liselt see just õnnestub. igaljuhul peamine, et seal mingi hull imevedelik pole, mis värskega kuidagi reageerima hakkab ja kõik auguliseks söövitab :D

Mis söövitamisse puutub,siis Volvo veokatele ei tohi panna neid osasid vene tosoole,mis veepumba malmist labad ära söövad.Samas alumiiniumist osadele süsteemis ei tee see midagi.Seal plokk malm ja palju juurde käivat alumiiniumist.Jaemüügi omadest kõlbab neile mootoritele kindlalt Neste roheline(kindlasti ka pljud teised),mis pidi olema ka heade määrimis omadustega.
Niipalju tean,et tänaseks on tehasepoolne soovitus ainult glükooli laadse aine baasilisele üle minna,aga see eelkõige vist loodushoiu põhine teema.Ei olevat nii mürgine kui maha voolab.Ja hoolduses kus meie käime ongi ainult see nüüd kasutuses.Oli punane ja nüüd on kollakas.Minu uuel autol on ka kollakas sees.

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”