Pakun kaupu USA-st ja ebay abi.


renegade
Postitusi: 2
Liitunud: 14 Jaan 2016, 17:41

Re: Pakun kaupu USA-st ja ebay abi.

Lugemata postitus Postitas renegade »

Eikki Mägi Kontaktid:
http://www.estperformance.com
https://www.facebook.com/estperformance/?fref=ts

Tegin ka Eikki Mägi Estperformance kaudu tellimuse. 13 augustil maksin raha tema venna Erkki Mägi arvele. Esimene osa saadetisest tuli Eestisse 23 oktoobril. Aga üks detail jäi mingil põhjusel saadetisest maha, see jõudis lõpuks 12 jaanuaril. Kõik varuosad olid USAs laokaup, siiski kiirus (lubatud 1,5 kuud, tegelikkus 5 kuud) ja unustamine ei olegi olulised.

Probleem on lubatust oluliselt suuremas kulukuses ja lubaduste mittepidamises. Mägi sõnul “tolliga ei pidavat probleemi olema, asjad eesti tollist läbi ei käi”. Pidavat käima rootsi tollist ja tolli ei pidavat täisväärtuse eest maksma ning tolli summa pidavat olema 250 euri. Ahvatles tellima. Kahjuks Mägi sõnad muutusid peale tellimist. Tegelikkuses aga oli toll isegi suurem, kui see oleks olnud arvestatuna usa poe ostuhindadelt. Muidugi ei saa reaalselt makstud tollimäära teada, sest deklarit ja vahelehti või nende koopiat Mägi ei lubanud oma eesti partneril näidata. Hämmingut tekitab ka see, et muutusid kõik lubadused. Isegi transport tõusis.

Valisin sellised asjad, millel oli usa kohalik transport hinna sees. Asjad koos usas maksid 1931.- euri kokku Mägile maksin 3025.- + kaks eraldi kulleri transport eesti siseselt, kuna ühe asja unustas Mägi koos teistega saatmata.

Oht on selles, et peale esimese makse tegemist on tellija sundseisus ja kokkulepitud summa hakkab kasvama. Tagasiteed ei ole. Seepärast soovitan otse tellida. Paljud netipoed seda võimaldavad. Kui on ettevõtte kulud, siis saab ametlikult käibe tagasi. Kindlasti saab palju kiiremini ja odavamalt.



Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kaupmehed, kaubandus & ühisostud”