Aprilia Pegaso 650 *Necro

Kasutaja avatar

Teema algataja
Necro
Tsikkel: R1200GS 07"

Re: Aprilia Pegaso 650 *Necro

Lugemata postitus Postitas Necro »

Eh, eks otsib sellele voolikule õige koha, aga minu mäletamist mööda oli ta alguses sealsamas airboxi nipliga ühendatud. Aga eks ma uurin edasi.
Tulin just garaazist. Sain masina lõpuks käima. Viimane suurem remont oli starteri vabajooksu siduri vahetus, mis ühel käiamisel otsad andis.
Aga masin käib kenasti. Läheb ilusti pöördesse ja soojaks ka. Kõik tundub toimivat. Eks lähiajal tuleb tiirule ka minna, aga enne tuleb vastavat ilma oodata. Ja kindlasti gondlimajandus koos muu kraamiga külge tagasi.
Kuna uus vabajooksusiduri majandus ei sobinud(hammasratas ja hooratas suurema läbimõõduga[Uuema mudeli oma?]), siis võtsin asenduse teise mootori küljest.
Rulliku panin uue ja teine hammasratas sai natuke pinnatöötlust.
Vana hooratta tööpind. -
Pilt
Hooratta eemaldus. -
Pilt
Ja ega siin pikka pidu polegi. Ma tõesti loodan, et nüüd mu pidu ära ei rikuta. Aga kui rikutakse, eks siis tuleb uus käima tõmmata.
Tuleval hooajal on lootust, et saab pegasusega sõitma. Seekorv võtan seljakoti ka, et saaks ikka kuskil koos teepeale jääda, kui masin ootamatult ära kooleb. . :bsmile:

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorrattad ja projektipäevikud”