Yamaha Dragstarile esiklaasi valimine

Kasutaja avatar

ets0
Tsikkel: Suzuki Intruder 1500/2007
Tänanud: 3 korda
Tänatud: 1 kord

Re: Yamaha Dragstarile esiklaasi valimine

Lugemata postitus Postitas ets0 »

poison kirjutas:

Mis tähendab, et proovisid mõned päevad? Kas see järel võtsid ära ja sõidad taas pigem ilma? Mis muutus, mis häiris ja mida sa klaasist lootsid?

Noh mis ma lootsin...lootsin nö mugavamat olemist...muutsin kõrgust, kaldenurka, erinevaid kiirusi...ikka miski häiris, kas müra kiivris, keerised selja taga või kõrgus üle pea, viimane tilk oli vibra kiivris, rohkem ei viitsinud katsetada :D vast aitab margikohane klaas, mul oli no name aftermarket...loobusin, sest stabiilne tuul rindu ja näkku on tuttavam ja vajadusel panen rõhku riietusele (kõik kurguni kinni, kinnine kiiver). Võõraste kogemuste najal võin lisada, et nö "tulekulbike" (a la Anarhia filmis) olevat üllatavalt tõhus.
Ise jah sõidan ilma, pole ka seda stiili ratas enam ja nooremaks teeb ka :ner: :bsmile:

Tere,
ütlen ka oma sõna sekka.
Minu eelmisel rattal oli tuuleklaas juba ostes peal, ei osanud nagu millegi üle kurta. Loomulikult turbulents, mis minu arvates käib asjaga kaasas on OK. Ainuke asi mis hämaras häiris oli see, et klaas oli hall (muidu näeb stiilne välja),aga kui tuled veel ei näita ja silm enam hästi ei näe ning sõidad kehva tee peal, oli lähinägemine hull (läbi klaasi siis) aga sellega harjub. Klaasi kõrgus oli ilmselt silmini.
Olen proovinud klaasi reguleerida erinevate nurkade alla aga erilisest tulemusest aru ei saanud.
Korra ilusal kevadisel päeval otsustasin proovida tuuleklaasita sõitu. Keerasin klaasi rattalt maha ja tuld. Linnas probleeme ei olnud, kui jõudsin Männiku teele ja kiirendasin nii 90-100km tunnis, sain sõita nii 5km, siis otsustasin tagasi keerata ja tuuleklaasi tagasi panna.
Mulle isiklikult üldse ei meeldinud see meeletu tuul rindu, võib olla olen nõrk, oma arvates küll mitte väga. Tuuleklaasiga sõit oli märgatavalt mugavam, vähemalt minu jaoks.
Arvan et klaas peaks olema aga kui kõrge, see on omaette küsimus.
Usun, et ka madalam klaas teeb töö ära, lööb tuule enne sinuni jõudmist lahti.
Minu puhul tuleb ka uus ratas kõrge tuuleklaasiga.

Lugupidamisega

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”