Yamaha Dragstarile esiklaasi valimine
-
teeperv
- Tsikkel: R1300RS
- Tänanud: 42 korda
- Tänatud: 3 korda
Re: Yamaha Dragstarile esiklaasi valimine
Rixy kirjutas:Tere ja tänan kogemuste jagamiste eest.
To teeperv. "Nurk sai paika nii, et tuulevoog algab sealtmaalt, kus on kiivriga peanupp" - kas oskad seda veidi lahti seletada? Et kui natuke taha poole kallutad, jääd juba eest tuleva tuulevoo kätte? Kiivriga peanuppu pead ennast silmas või kaasreisijat?
Olen ka Puig`i klaase vaadanud ja streetmotos kohapeal katsunud. Olen aru saanud, et klaaside kohapealt valikut pealinnas rohkem väga pole. Aga ootame hooaja algust, siis saab poe ette põristada ja juba ette sobitades midagi mõistlikku vaadata...
Tervitades, R.
Tegin mingi skeemi. Punasega on esiklaas, roheline nool on see, kuidas näen üle klaasi, sinine on tuul ja tuule murdumine. Ehk siis tuulevoog lähebki nagu skeemil - vastu kiivri ülaosa (mitte otse näkku). Seda siis kui istun püstisemalt. Kui maanteel jalad ette raudadele viskan ja veits lösutan siis on enamvähem terve kiiver tuulekaitses. Kuna klaas on suht lai, ei tule ka külgedelt midagi ning ka alt eriti mitte (algab tulede ümbert, all pildilt näha). Silmas pean ennast, seljakotiga sõitu pole harrastanud. Skeem on umbkaudne aga kuidagi nii see minu kogemuse järgi mul töötab.
Rattal näeb see klaas muidu välja nii.
Veits läbi huumoriprisma - miks on hea näha üle klaasi ja mitte läbi: 
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.