Läti litsents

Kasutaja avatar

Pira
Tsikkel: Yamaha YZ250F
Tänatud: 7 korda

Re: Läti litsents

Lugemata postitus Postitas Pira »

Seal on omad plussid ja omad miinused las nad praega jääda nagu ma ütlesin ei soovi ventikat käma lüüa kuna asi alles toores ja pole kellegi peale hetkel pahane põhjust olla aga fakt on see, et mõnel jääb võistlushooaeg vahel ja võimalus on käia Lätis. Kuna me oleme euroopas kõige teravamad pliiatsid ja meil arvatavasti keegi sõidab 65cc juba 7 aastaselt kuigi euroopakatele saab alles 8-selt ja seegi varuga pandud. Samas tehas on teinud 50cc kuni 10 aastastele (see samuti varuga kuna lapsed ikka väga erinevad). Meil ei ole isegi aastatega enam ülekatet 65cc euroopakatel. 8-selt 50cc lõppeb ja 65 euroopas hakkab. Mina tean ainult ühe poisi vanust peale meie oma ja samuti jääb hooaeg vahele. Teiste isikuandmeid mul pole ja tänu sellele pole ka põhjust väga ärrituda. Kellegi kahe pärast midagi muuta on ka nagu olme probleem kui olemegi ainult kahekesi samas kui arvestada, et adrenalinal oli põhiklassis 3 eestlast siis isegi kui kõiki puudutab siis ma ei näe seda enam põhjust sellisteks muudatusteks.

Elame näeme!

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kross ja enduro”