Yamaha xvs1100 laadimise probleem
-
AndrusB
- Tsikkel: HD750street;XV750cafe
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
Re: Yamaha xvs1100 laadimise probleem
Nonii! Kaupmeestel on paras aeg Hiinast regud ära tellida. Saab õigeks ajaks kätte.
Minu kogemus ,rohkem kui 20 tsikli elektriga, on järgmine:
Honda 93- 2003 elektri probleem on tavaline, võiks öelda, et elektri remont on peaaegu nagu tavaline hooldus. Olen asendanud honda regulaatorit Susuki GSXR 1100 omaga. Hea tummine tükk soovitav romulast, siis on lootust, et pärineb ajastust mil tehti asju korralikult. Enda esimesel hondal sain elektri pidama peale seda kui olin vahetanud- pensupumba, pingeregulaatori, staatori,starteri, küünlad- juhtmed ning kõige olulisem - lahti lõiganud kogu elektrijuhtmestiku. See oli lihtsalt niiskust täis ja massi (roheline) juhe oli jätkudest ära oksüdeerunud. peale kolbi ja tina hakkas elekter tööle ja tööle ta jäigi. ( sümptomid: peale poole tuunnist sõitu kadus jõud ja tuhmisid tuled, lõpuks suri ära, kui jahtus maha siis käivitus).
Pinge regulaatorit on võimalik mõõta / kontrollida ilma tsikli külge panemata. Kuna manuaal jäi kadunuks , siis soovitan surfata netiavarustes. See mõõtmise tulemus ei pruugi olla 100% kindel , kuid minul on mõned korrad õnnestunud katsetega aru saada , mis on mis, ning vigased töötavatest eraldada.
Mida teha kui teemaalgataja poolt kirjeldatud viga ilmneb.
Kontrolli akut, sest nende kvalteet on kõikuv. Kui akumüüja on hea kaupmees vahetab ta vigase tasuta uue vastu.
Kontrolli geneka pinged ja takistused enne kui hakkad uut regulaatorit ühendama. Geneka pinget saad kontrollida , testri või tavalise H4 pirniga ( kui kontrollid pirniga, siis gaasi ära anna - pirn põleb läbi). Veaotsingu manuaali saad kasutaja Sang profiilist.
Puhasta KÕIK pistikud. Ühenda lahti LED tuled.
Kontrolli massi.Kontrolli massi. Kontrolli massi. See tähendab, et otsi üles juhtmestikus need kohad, kus on tehasest loodud massi ühendused. Puhasta need. Mõõda nende vahelist takistust igast otsast, kus pähe tuleb ja saab, võrdle lugemeid. Kasuta manuaali abi.
Jah, see on nagu füüsika laboratoorne töö. Aga selle tulemusena võib näiteks öelda, et honda suretusnupp võib teha elu ebamugavaks. Sama osadel Apriliatel. 2003 kandis Capo nordidel võib olla haige tulede lüliti. jne.
Samuti võib ilmneda et juhtmetiku sisesed massi hargenmised on oksüdeerunud. Olen ka maha lõiganud Led valgustust ja lisatakisteid. paremini töötab LEDidele mõeldud relee.jne.
Kõlab ebaloogiliselt, ma tean.
Kui oled otsustanud veast ise jagu saada , siis hangi elektrivea otsingu skeem. Prindi see paberile ja kirjuta iga toimingu järele testri lugem. Kui läheb sassi alusta algusest. Veel läheb vaja elektriskeemi. sealt tuleb otsida üles kohad, kus on massi hargnemised - kontrolli neid.
Ära kiirusta.
Kui väga põhjalikult teemale läheneda, siis võiks veel 3 lehekülge kirjutada.
Jõudu ja püsivust Sulle!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.