Kaitsmed vs kombe vs jakk

will111
Tänanud: 47 korda
Tänatud: 396 korda

Re: Kaitsmed vs kombe vs jakk

Lugemata postitus Postitas will111 »

ei ole rajal mingeid tingimusi, minumeelest nõutud on vaid kiiver. mina sõidan tavalise kaitsmevestiga + muidugi saapad ja kindad. kõige muuga oleks ikka räme palav ka (eeldan, et plaan ei ole minna rajale mingi +10 ilmaga nalja tegema)

ausalt öeldes ei saa ma sellest jutust üldse aru, et "no kui rajale siis kindlasti peab olema huippu ma ei tea mis krdi asi". rajal ei ole autosid, kes sulle sisse sõidaks või kellele otsa sõidaksid, pole puid ega laternaposte. kukud siis libised, lihtsalt strat kohtadel peaksid olema mingid sliderid ja põmst kogu teema. korralik kiiver, saapad, seljakas ja kindad on loomulikult iseenesestmõistetav. kui pärnus kuskil kukkuda siis need on pigem sellised üsna aeglased kurvid ka, vähemalt algaja puhul. ei näe kuidagi, et seal mingi täispauk nahkkombe nii hirmus kohustuslik peaks olema. vast siis kui oled rajal sõitma õppinud ning julgeks läinud.

linnas sõites, ja noh igalpool mujal ka kasutan kas tavalise pükse ilma igasuguste kaitsmeteta kui on väga palav või siis tsiklipükse põlve ja perse pehmendusega. seljas on miski tekstiiljope, kus kah mingid kaitsmed sees. kukkudes on oluline, et peas oleks kiiver, käes kindad ja jalas saapad. igasugused muud pehmendused ja asjad tulevad kasuks aga pole nende kriitilisust täheldanud. tõsi, teiste sõidukitega kokku juhtunud ma ka ei ole, niisama kukkunud aga küll ja veel.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”