Algajale esimene ratas tulevaks hooajaks.

Kasutaja avatar

DMaD2
Tsikkel: Suzuki Bandit 1250SA

Re: Algajale esimene ratas tulevaks hooajaks.

Lugemata postitus Postitas DMaD2 »

Olles ise 3 aastat tagasi teekõlbulike ratastega sõitma hakanud soovitan vaid seda et esimeseks rattaks vähem plastikut ja odavam, et saaksid osta korraliku (sh ka kallima) kiivri ning ka kallimad saapad mis reaalselt kaitsevad ka su hüppeliigest (st kõrgemad) ning ära vormiriietust unusta.

21000 km-ga oma valitud Horneti seljas on mul seni olnud lugematu arv noka peale pidurdamisi mis esimene aasta olid ikka väga ebakindlad ja ühe korra viisid ka külje maha keset Tallinnat mis minu jaoks tänu sobivatele saabastele ja kiivrile lõppes ainult mõne kriimuga saapa peal, käel ning ratta peeglil kuna jalg jäi ratta alla. Ja ma ajasin ratta sõbra abiga püsti ning peale rahunemist jätkasin oma reisi...
Samas sai eelmine aasta Lätit-Leedut avastamas käidud ja üks rattur oli teelt välja sõitnud 50 tsoonis.. kiiver shortsid ja paljakäsi. :wack: Pilt polnud just ilus ja kiirabi nägi ikka hulga vaeva et teda kinni siduda et siis edasi toimetada.

Ratta välimuse pärast ma ei muretseks nii väga kui oled seljas näed naked jms tüüpi ratastel vaid paaki ning nina, baikidel veel vähem ja isegi mu linnakriimuline rahvaratas pöörab päid (juhul kui põhjus miks sa just baike vaatad) - nii või naa peaks ratas sinus häid emotsioone tekitama siis kui sa oled tema sadulas, mitte siis kui sa seisad ta kõrval, sest ma eeldan et sa ostad ratta sõitmiseks mitte klaasi taha panekuks.

Pilt

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”