E-Meister OÜ (motokaubamaja) maksehäired!

Kasutaja avatar

claw
Tsikkel: pilusilm ja venelane
Tänanud: 83 korda
Tänatud: 82 korda

Re: E-Meister OÜ (motokaubamaja) maksehäired!

Lugemata postitus Postitas claw »

Pihelgas kirjutas:
claw kirjutas:

WTF mida suhtumist? :shock:
Viid tsikli müüki. Müüakse maha ja raha ei antagi? ... ja kõik siin suhtuvad: "no küll kunagi ikka maksavad..rasked ajad.. ja nutt kurgus...s*** hooaeg.. jne"
Nalja teete või? :wack:
Fakt on see, et sealt asutusest ja nende inimeste käest mina enam ei osta mitte midagi. Kas Eestis vähe ausaid motokaupmehi on, kelle juurde oma raha viia?

Ei tee nalja.
Selline suhtumine on tekkinud tänu Biker24 inimeste panusele eest Eesti motoellu läbi aegade. Nad pole kunagi olnud ainult äriettevõtte vaid ka aktiivselt osalenud erinevatel üritustel (Smash), toetanud suuri projekte (Biker24 Stunt Team jne), üritanud klientidele alati vastu tulla ja teha elu kohalikule rattaomanikule võimalikult mugavaks.

Eks majandusraskusteks on põhjusi palju erinevaid. Loodetavasti lähevad asjad nende ja klientide jaoks uuesti heaks.

EDU!

Kujuta nüüd ette, et sa paned oma tsikli müüki. Ma tulen seda sinult ostma ja proovisõidul sõidan sellega minema. Rohkem sinuga nagu ei suhtle ka.
Mis sa teed? Ootad paar nädalat ja mõtled "ju on siis rasked ajad.."?

Et kui suvaline vend sellised rahad maksmata jätab, on ta...hmm..petis? ülelaskja? vms. Aga kui seda väga muhe seltskond teeb, on tegu raske ajaga? Topeltmoraal ei ole pisut?
Ja siin ei ole küsimus ainult rahas ju, see on nendele samadele inimestele keeramine, kes seda asutust oma kliendiks olemisega üleval peavad ju.
Eeldada võib, et kui oma vana tsikli müüki panen, tahan selle rahaga näiteks uue osta. Nüüd pole ei tsiklit, ega raha?

Mainin siin igaks petteks ära, et mulle pole nad midagi võlgu, tuginen siin teema algataja sõnadele + veel mõnele postitusele.
Minu arust on lihtsalt selline teguviis 100% vastuvõetamatu.

Aga noh, võib-olla kadus panga paroolikaart ära ja kohe tuleb aus selgitus ka.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kaupmehed, kaubandus & ühisostud”