E-Meister OÜ (motokaubamaja) maksehäired!
Re: E-Meister OÜ (motokaubamaja) maksehäired!
sylla kirjutas:Olen ka mina Biker24 suur fänn ja nõustun täielikult Pihelgas'e mõttega - ei tea teisi motoettevõtteid, mis oleksid korraldanud korjandust lahkunud mootorratturile, pakuksid heast tahtest abi mootorratturitele tööriistade näol kui neil peaks enne avaparaadile sõitmist probleem tekkima või muud jamad töövälisel ajal.
Tahan öelda et mina tean neid teisi motoettevõtteid kes on korraldanud heategevust ja pakkunud heast tahtest abi - see on Motodepoo. Isiklikud kogemused.
Samas on Biker24 mind netipoest tellitud rehviga "üle lasknud". Teine kord prooviti sõiduvarustusega nahk üle kõrvade tõmmata.
See, et osa baikerlastest antud motopoe rahvast isiklikult tunneb, ja sealt paremaid pakkumisi saavad, ei tähenda veel et tegemist on vaieldamatult parima, ausama ja üllama motopoega.
Teemasse: kui teemaalagataja nüüd Biker24'ga sõlmitud dokumendi (lepingu vms.) üles otsib, kaks korda aeglaselt läbi loeb ja jätkuvalt kinnitab et Biker24 on raha välja maksmise osas lepingut rikkunud, võib see ettevõte minu pärast oma uksed lõplikult kinni panna.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.