E-Meister OÜ (motokaubamaja) maksehäired!

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Tänanud: 1096 korda
Tänatud: 1117 korda
Kontakt:

Re: E-Meister OÜ (motokaubamaja) maksehäired!

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

Siin kiputakse nüüd kaks asja segi ajama. Maksuvõlg ning võlgenvus klientidele ja hankijatele. Tavline jaeäri - müüakse kaupa, makstakse palka ja tasutakse makse. Ja siis hakkab ühel päeval allamäge minema. Esimese hooga võetaks kõrge protsenidga "laen" maksuametist. Maksuameti "komisjonitasud" on sellised, et sealt (enamasti) "elusana" välja ei tulda. Järgneb pankrot. Another day in office. Ma ei saa öelda, et mind üldse ei koti, kui maksuamet üle lastakse - hästi natsa ikka kotib aga ma loen selle siis maksumaksja panuseks motokultuuri arendamisesse. Või siis tulevad eluga välja, tugevamad, kui kunagi varem. See pole tegelikult siinse foorumi asi ilkuda või näpuga näidata. Kõik ei saa alati võitjad olla.

Teine lugu on see, kus ettvõte on võtnud hankijatelt kaupu või lubanud komisjonitasu eest kolmanda osapoole poole kraami turustada. Kui siin nüüd rahakotid segi lähevad ja kiiresti "laen" peale võetakse, siis on kuri karjas. Ma teen veel vahe sise ja ütleks, et ilmselt elab mõni suurem hankija lõdvalt üle paarituhande euro kaotuse. Köhatavd, sh*t happens, ja lähevad eluga edasi. Aga mikroettevõtted ja eraisikud ... see on koht, kus (hoolimata lepingusse peidetud peenest kirjast) tolerantsi olla ei saa.

Teemasse: kui teemaalagataja nüüd Biker24'ga sõlmitud dokumendi (lepingu vms.) üles otsib, kaks korda aeglaselt läbi loeb ja jätkuvalt kinnitab et Biker24 on raha välja maksmise osas lepingut rikkunud, võib see ettevõte minu pärast oma uksed lõplikult kinni panna.

Mind eriti näiteks ei huvita, kas komisjonimüügi lepingusse on peenes kirjas "halli alasse" midagi sellist kirjutatud, mis lubab müüjal puhta südametunnistusega õhtul uinuda. Pole aktsepteeritav. Ma tuletan meele, et B24 oli volitatud müügitehingut läbi viima esindades tsikli müüjat. Võimalik, et leping koostati müügi lihtsusatmiseks (no, usaldussväärne, tore ja motokultuuri toetav ettevõte, kuidas siis mitte usaldada) nii, et täna õnnestub seda kuritarvitada. Sellest loogikast lähtudes oleks täiesti OK ka maha müüa nenede juures talvekorteris seisvad masinad. "No rasked ajad, kas teate." või "Aga, kas te lepingu jaluses olevat peenes kirjas tekti ikka lugesite?".

Ma tahaks küll kuulda, mida B24 seltskonnal Trammi isikus selle tsiklimüügi asja kohta öelda on. Äkki ongi mingi täiesti aus ja sirgjooneline seletus ja kõik ülejäänud on asjast valesti aru saanud. Või siis jälle pole ja mees raputab endale tuhka pähe ning klaarib ausal moel asjad ära. Kumbagil juhul pole üldsusel suurt midagi kobiseda.
Tramm?

🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kaupmehed, kaubandus & ühisostud”