E-Meister OÜ (motokaubamaja) maksehäired!

Kasutaja avatar

fatbike
Postitusi: 9
Liitunud: 09 Nov 2014, 17:43

Re: E-Meister OÜ (motokaubamaja) maksehäired!

Lugemata postitus Postitas fatbike »

...mis f...ing kinkekaartide jama sa siin ajad ?!?!? :shock:

Nii oletame, sina omad ratast (oled selle oma raha eest kunagi ostnud) viid selle poodi komsioni. Pood müüb ratta maha (summaga kus on ka tema komisjonitasu sees), saab uuelt ostjalt raha (mis kuulub ratta omanikule) - millega aga pood teeb mis talle hetkel vajalik ning ei räägi sulle, et ratas on müüdud. (Poe osa on vaid see komisjoni tasu, kuid siin tundub, et sellest vist päris aru ei saada).
Sina siis juhusliku saad teada, et ratas juba ammu müüdud ja lähed oma raha järgi, kui sulle näidatakse nö. keskmist sõrme - öeldakse meil pole seda raha. (mis mõttes pole, uuelt ostjalt ju saite või kinkisite selle lihtsalt ära?!).
Sinu raha kasutatakse oma vajadusteks - siis võibolla, kui kunagi tulevad paremad ajad saad sa ka oma raha :) (aga eks on ka sul omad vajadused, võibolla olenes selle ratta müügist väga palju - jäid töötuks, pere suurenes vms.) - nüüd siis sina pakud anname talle raha asemel hoopis kinkekaarte (see lihtsalt ei mahu pähe) -naera surnuks (lol) (lol) (lol) :roll:
Mõni vend räägib siin üldse, kas meil ei peaks olema ükskõik sellest (sellest ma ka aru ei saa). Arvan, et kui me siin seda foorumi külastame siis on meil ehk ka vähegi ühised huvid ning omasi peaksime igal juhul toetama (nagu tegi ka seda selle teema algataja, et kaitsta meid sellise jama eest) - mis mõte sellel kõigel muidu siin on :wink:

See teema on väga tõsine siin peaksid kõik kel on olnud sarnased juhtumid sellest rääkima, sest ma tean see ei olnud ainus selline, see on seal tavaline asi:

Mul oli tuttav, kes müüs seal oma rattaid, ühe ratta puhul pidi ta ootama pool aastat, et lõpuks oma raha saada (ilma naljata). Täisesti talvine oli kui ta sai oma raha alles 2-3 kuu pärast.
Valetati, et pole veel raha saadud kuigi ratas oli juba ammu uue omaniku nimel võis siis hetkel pole vahendeid välja maksmiseks (vahendid ju saadaksegi uuelt ostjalt - mulle jääb see mõistmatuks).

Soovitan kõigil olla ettevaatlik ja kui kellelgi on seal müügis hetkel mõni ratas siis mõelda selle ära toomisest tõsiselt!

Edu kõigile :wack:

Viimati muutis fatbike, 06 Mär 2016, 12:25, muudetud 1 kord kokku.
Ride it Like you Stole it...

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kaupmehed, kaubandus & ühisostud”