E-Meister OÜ (motokaubamaja) maksehäired!

Ardilla
Tänanud: 66 korda
Tänatud: 71 korda

Re: E-Meister OÜ (motokaubamaja) maksehäired!

Lugemata postitus Postitas Ardilla »

Tegelt, ma loodan, et mehed saavad jamadest üle. Eks olukord on ebameeldiv. Eriti nende jaoks kes raha ootama peavad. Kujutan ette, et selline olukord võtab silma nurga ikka vesiseks küll. Tegelikult kes on sellise jama üle elanud on järgmises äris tunduvalt tugevam kui just vigadest õppida oskavad. Osades riikides ei võeta inimest jutulegi juhtivale positsioonile kandideerides kui seljataga ei ole paari pankrotti. Eks tegemist on kangete tüüpidega, lööge mind või risti, niimõnigi oleks juba pankrott kui selline koorem kaelas oleks, aga kutid rabelevad oma ühise ettevõtmise nimel.

Rotid põgenevad uppuvalt laevalt, nendel aga töö veel käib. See on küll filosoofiline teema aga samad näod teenindavad. Võib spekullida, aga sellises seisus kus raha ei ole siis tüübid väga palga eest ka tööd praeguses olukorras tööd ei tee. Tõsine pühendumus. Sellised ustavad inimesed võtaks ka endale ettevõttesse (kui võimalust oleks).

Ma mäletan ma oma esimest kombeostu, kui vennad alles ehitasid oma ruume. Mati mulle selle selga ajas ja ära seletas mis ja kuidas :) Tegemist oli messi kombega. Sellega on seotud paar asfaltiga amelemist jne. Ehk ikka nostalgia :D

Kahju muidugi, et kahjurõõm on kõigesuurem rõõm :(

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kaupmehed, kaubandus & ühisostud”