Saagimise asendustegevus - liiklusavarii arutelu
-
- Tsikkel: Kawasaki VN1500
- Tänanud: 221 korda
- Tänatud: 90 korda
Re: Saagimise asendustegevus - liiklusavarii arutelu
access kirjutas:Mul oli analoogne olukord ringristmikul. Einevus see, et oli ristmik ja mõlemad olid autod. Sõidsin ringile, ninaga olin juba ringi keskel kui tagaratta juurde (kaubikul) käis selline pauk, et panin autoga küllili ja libisesin korralikult edasi veel. Hondal mis sisse pani oli nina täiesti sodiks, korraks ka ei pidurdanud... Sama hea siis, et ma pole süüdi?! Kes sõidab ringristmikul nii kiiresti, et ei jõua segi natuke pidurdada.
http://virumaateataja.postimees.ee/3225 ... ust-kulili
Videos näha kui kaugel ma juba tegelikult olin kui ta mulle külelt sisse pani.
See konkreetne miniring on eriliselt lollakas koht. Kui näiteks näed, et mõni tuleb sinust paremat kätt olevat teed mööda hästi ettevaatlikult ja aeglaselt ning on juba otsapidi ringil, siis, kui on tahtmine oma autot kindlustusele "müüa," põruta täie pasaga talle külje pealt sisse. Loogika järgi olid siis justkui "enne" ringi peal ja võidki "kannatanuks" osutuda, kui politsei ja kindlustus pähklit läbi ei hammusta.
Kurja juur on nimelt selles, et kui tahad seal otse sõita, siis on ring vist 80-ga ka läbitav. Ehk võid vabalt ringi niiöelda "sirgeks" sõita. Pole nii palju küll proovinud, aga näiteks Vito kaubik ei kõigu ka, kui umbes 60-ga mööda Tallinna või Võidu tänavat sõites ringi läbid.
siis väärib see ka väärkasutamist!"
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.