Soovitage katet õues seisvale tsiklile.
-
Macintosh
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1100 korda
- Tänatud: 1122 korda
- Kontakt:
Re: Soovitage katet õues seisvale tsiklile.
will111 kirjutas:Igalpool mujal on see katte asi mõttetu...või noh selline on minu kogemus
Just, sinu kogemus. Sa ju pole küsija juures kodus käinud ja vaadanud, mis olud tal seal on. Või minu juures. ![]()
will111 kirjutas:tuulega lendavad nad minema nii ehk naa, kui ei lenda minema siis on materjal ise jälle nii paks ja raske, et seda ei pane enam tsikli "pagassi" ära ja ühesõnaga tekib kogu asjast rohkem häda kui sellest kasu on.
Ma hoian tsiklit koduõues. Kesksuvel pole katte järgi olulist vajadust, vaid siis kui ehk nädalaks seisma jääb. Aga kevadel, kui lahtine tolm liikvel ning puud ja lilled tolmlema hakkavad siis on tsikkel sodiga korralikult kaetud. Ronib igasse pilusse, isegi sadula alla. Vahtratest lenduvast ma parem ei räägigi, see kleebib sodi tsikli külge korralikult kinni ka veel. Ainuke, mis aitab on korralik kate. Mitte see õhuke, mida saab sadula alla panna ja kaasa võtta, vaid ikka korralik, paks ja raske kate. Pole küll kordagi tekkinud mul mõtet, et tahakasin seda kaasa vedada. Sõitma minnes pakin kokku ja riputan hoovis konksu otsa. Ära pole veel üksi kate lennanud, isegi need õhukesed ebay nirakad, mis ma aastat kuus tagasi ostsin püsisid kenasti tsikli peal.
Kokku võttes on sellest rohkem kasu kui häda.
will111 kirjutas:minu jutu juures erand oleks vast see, kui tsikkel tõesti vahepeal seisab nädala või pigem nädalaid niisama kuskil õues. kuigi eks ka siis on see rohkem selline hea enesetunde asi kui reaalne vajadus
Minu jutu mõte on see, et maailmas on erinevaid inimesi erinevate vajadusetaga ja tihtipeale on tegemist praktilise vajaduse ja mitte enesetunde küsimusega (vt eelnev.). ![]()
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.