Räägiks mootorratta navidest

Loadära
Tänanud: 33 korda
Tänatud: 127 korda

Re: Räägiks mootorratta navidest

Lugemata postitus Postitas Loadära »

Hai,

et mul pisut nagu mureküsimus, sest garmin zümo390 keeras nüüd igatahes korraliku käki kokku, ennem kui reis õigesti alatagi jõudis. Lühidalt, üeeila Genovasse jõudes kiilus kapitaalselt kokku, lõpuks pika mudimise peale lülitus välja. Uuesti käima pannes aga oli hoopis mingi punkt joonte ristumiskohas,mida pidi vajutama ja see muudkui hüppas uude kohta. Ma mõtlesin juba,et see mingi garmini halb aprillinali, olles seda punkti seal pool tundi taga ajanud...aga ei ,siis selgus, et see mingi ekraani kalibreering ja pastakaotsaga toksides läks menüüsse, aga siis selgus uus häda,ei saa kaarte kätte väidetavalt. La Spezias eile veel mingi garminilembene saksa motojõuk õpetas täieliku restarti tegema, näppu sisselülimise ajal ekraaninurgas hoides...aga ei aidanud seegi, ikka "ei saa kaartidega ühendust" kiri ees ja thats it. Kas on keegi samasuguse jama läbi elanud ja ütleks, kuidas lahenes...kui üldse lahenes?
Ma hetkel kuidagi läbi häda ja mäda küll Rooma jõudnud, aga paras peavähk ikka siin maal see kaardita liikumine, eriti just väiksemaid kohti taga ajades või linnas midagi otsides...viitade ja märkidega siin ikka jube kitsas :/ Lisaks veel paari eelmise reisiga hakkasin juba niipalju usaldama teist, et seekord kola vähendamise nimel jätsin kaarditaskuga paagikoti ka veel koju ja üldse valida on kas A4 mõõtu atlaset välja rebitud euroopa kaardi või mingi taskuteatmiku A6 mõõtu itaalia kaardi vahel :D
Seega oleks ikka jube abiks kui siin hotelli netti kasutades mingi selguse saaks...Rooma suur linn ka, äkki on siin kasvõi mõni "garmini pood", kuhu homme minna abi küsima?

Suzuki DR350- metsa all mähib küll...Triumph Street Trippe"R"- tsivilisatsioonis käimiseks :)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”