Reisisiht Iraan?

Kasutaja avatar

sarikas
Tsikkel: GSA
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 8 korda

Re: Reisisiht Iraan?

Lugemata postitus Postitas sarikas »

Kallis on suhteline mõiste. Aga võrreldes muu maailmaga on kütusehind Türgis tavaliselt TOP 5 seas (Norra, Portugali, Hollandi jt. koos). Käisime Türgis 2013 ja 95 eest tuli tõesti üle 2 euro maksta. Täna on õnneks hind ca 1,34 peal nagu eelpool öeldi.

Ats30, kas või miks te pole läbi Venemaa reisi planeerinud? Niipidi oleks Tehherani vaid ca 4000km läbi Azerbadzani või läbi Gruusia ja Armeenia (Gruusia on muide äärmiselt sõbralik ja tore koht kuhu sattuda). Ma olen ainult ühe korra läbi Venemaa sõitnud ja ma ei väida, et see oleks tore või lihtne aga arvestades kulusid ja teekonna pikkust, kas niipidi poleks mõistlikum? Või miks te otsustasite läbi Türgi minna?

(Küsin huvi pärast sihtkoha suhtes, puuduvad praktilised teadmised. Oleme 2013 sõitnud ümber Musta mere (Ukraina, Venemaa, Gruusia, Armeenia, Türgi, Bulgaaria jne.). Ja ma pean ütlema, et see Türgis pikalt tiksumine oli üks igavamaid. Lisaks kulu mõttes läbi EU Türgini jõuda on ka kindlasti kallim. Ja igavam.)

VN800 ´95 -> XVS1100 ´05 -> ZX-6R ´99 -> CBR600 F4 ´00 -> R1150GS ´02 -> CBR1100 XX ´96 -> XTZ750 ´91 -> R1200GS '05 -> R1200GSA '12

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Motomatkamine”