Bandit goes to Barcelona 2015
-
Loadära
Teema algataja - Postitusi: 471
- Tänanud: 33 korda
- Tänatud: 127 korda
Re: Bandit goes to Barcelona 2015
Raki kirjutas:Huvitavad seiklused sul.
Mis profiiliga inimene sa üldse oled: kui vaja, mis ala inimene jms. Saab lugedes mõelda inimese kõrvale.
Huh, ega ma ei oskakski ennast nii äkki prohvileerida...no selline tavaline külapätt, kolmekümnendate lõpusirgel, endine varuosaekspert, tänane katuseplekksepp vms. ![]()
Ehk enamuses ikka tavaline palgatööline ja eks siis vahest sellest ka selline veidi ökotamine, võimalusel ikka telgiga jne.
Aga kui ma nüüd ei eksi ja see sul abiks, siis kasutaja järgi meenutades me vist lives korra trehvanud ka: nimelt paar aastat tagasi Saaremaa SM orienteerumissõidul, sa jäid starti vist veel rohkem hiljaks, kui mina ja kuna sul vist telehvon oli ka tühjaks saanud, siis andsin sulle enda oma kasutada ja mõned näpunäited vms, et sul sõit sõitmata ei jääks ![]()
Ilmast nii palju: ma ei tea, kuhu altarile ma nüüd mis annetuse tegema pean...või miks motojumal mind nii soosis, aga ainukesed veepiisad, mis mind tabasid, olidki Hoppeti pardal, mis vahustel laineharjatelt lendunud! Ma veel eelviimane päev mõtlesin, kas tõesti ongi nüüd selline ime juhtunud, et 15pv ja ei piiska vihma ka, no et küll viimane päev kindlasti kõik kuhjaga veel ära tuleb. Aga õnneks ei. Kõige viludam ilm oligi saabumispäeval Milanos, +16 ja pilves. Sealt edasi Genova +20 ja veel allapoole keskpäeva temp ikka 25-26 ja lauspäike ning Sitsiilias viimased kaks päeva lausa juba pisut ebamugavad 31-32 kraadi...no Malta oli ka veel selline veidi tagasihoidlikum, nii 20 kraadi ja poolpilves. Jopel sooja voodrit üldse kaasa ei võtnudki, igaks juhuks oli kaasas pikk pesu. See leidis küll korra rakendust, aga hoopis öösel vastu hommikut telgis sai see selga veetud, kuna seal Toskaana sisemaal, peale termides vedelemist tundus öö selline pisut jahedam, vbl selline 10-12 kraadi. Aga allpool Kalaabrias oli ka öid, kus oli ka öösel 20 ja sai kõik pealt lükatud, et palav poleks!
Ühesõnaga, ma ei sa teile garanteerida, et järgmistel aastatel samal ajal siiski kehvem ilm ei satu olema...küll aga ma võin garanteerida, et kindlasti ei ole ta parem ![]()
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.