millised on parimad adventure touring rehvid?

Kasutaja avatar

oojamaa
Postitusi: 133
Liitunud: 10 Sept 2012, 22:53
Tsikkel: Honda Varadero XL1000V '07
Asukoht: Tallinn
Tänanud: 28 korda
Tänatud: 24 korda
Kontakt:

Re: millised on parimad adventure touring rehvid?

Lugemata postitus Postitas oojamaa »

mel09 kirjutas:

Aga mida arvatakse Michelin Anakee3 rehvist sellistes oludes? Nii mõnigi tootja paneb need oma matka ednuurokatele tehases alla. Kuidas nende kruusa/asfalti suhet võiks kirjeldada ja kas on asfaltil ka häälekad?
Tunduvad suhteliselt siledad, et kas kruusal on ikka piisavalt abi neist?

Varadero all ära sõidetud:

  • Michelin Anakee 2 rehvijooks. Sai sõidetud 16 483km. Enne pikemat reisi ennetavalt rehvijooks välja vahetatud. Asfaltil pidas väga hästi. Viimases lõpus tekkis esirehvi kulumisest väike vibra sisse. Üldiselt jätsid väga hea mulje nii asfaldil kui kruusal.
  • Metzeler Tourance rehvijooks. Sai sõidetud 20 358 km. Samuti viimases lõpus hakkas esirehvi kulumisest tulenevalt lenksu vibra sisse tulema. Vibra oli näha käed lahti sõites. Uus Anakee 3 rehvijooks lahendas probleemi. Tourance tundus küllalt kindel nii asfaldil kui kruusal. Samas sõltuvalt kruusakatte olukorrast oli lahtisele kruusale iseloomuliku "ujumist" ikka.
  • Michelin Anakee 3 rehvijooks. Tänaseks sõidetud 2500 km. Rehvimüra ega vibratsiooni ei suuda tuvastada. Kruusal käitub igati viisakalt. Ei ütleks, et oluliselt kuidagi libedam, kui Tourance oli. Märja muru peal mõlemad kui slickid.

Michelin reklaamib Anakee 3'e kui väga stabiilset rehvi.
[youtube][/youtube]

Tourance rehv ei ole küll tõenäoliselt mõeldud raske ratta all aktiivsemaks kurvis kallutamiseks, kuid ühel soojal suveõhtul läks Tourance Rapla kardirajal Varadero all päris omajagu pehmeks "plastiliiniks". Rehvi äärtesse hakkas rulluma iga ringiga pehmeid kummirulle. "Chicken stipes'id" said maha sõidetud ning seda tunnet ei tekkinud (veel) kordagi, et pidamist võiks väheks jääda. Anakee 3'ga samuti Raplas ja Tabasalus käidud ning keskpärastel kiirustel külgsuunas pidamist kui naelutatult.
Pilt



Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rehvid, rehvid, rehvid”