K: Ida-Virumaa kandis sõitjad.


Teema algataja
drtarmo
Postitusi: 22
Liitunud: 08 Apr 2015, 23:47

Re: K: Ida-Virumaa kandis sõitjad.

Lugemata postitus Postitas drtarmo »

Muidu mul kui keskkooli õpilane oleks see aeg kindlasti vaba olnud, kuid hetkel veidi vanemana olen praktikal, ning ei ole ise enda aja peremees. Kindlasti saan täpsustada. Kuid, need suure parooda teed on suurte veokite tralli all juba väga siledaks läinud. Viimased kuu andmed puuduvad, kuid peale lume sulamist oli sile. teatud trajektoor.

Üks koht on nn jõepõhi vms, kuivab suvel ära, aga jääb väga petkil mudakirme, sinna upub ära kõik, mis proovima läheb ma usun. atv-d, inimesed jne :D Üldine pilt kivine minu meelest, mõned pinnaseteed, sinna viiv asfalt tee ka muidugi.

Sauna omanikud veidi tuttavad, see saun paadi taga teisaldatav, ükskord kui oli sõudevõistlus kanalis, toodi saun sinna.
Saunast muidugi otse vette hüpata on hea tunne. Ükskord olin saunas, mingi 5-8. leil umbes, ikka oli päris tuline.
Sõudetrenniga seal aidu vetes treeninud , seal lõpmatult võimalusi paadiga sõitta. Üks mõte , mis veel tuli, on jõematk paatidega, see on pigem 1 puntist teise jõudmine, näed maju, kellegi aia taguseid :D jne, aidus võib eh üksluiseks minna, aga see minu arvamus, ma ehk liiga palju seal käinud. See ilusat värvi vesi teeb uustulijatele vahel suurt hämmingut :) Ettevõtmine meeldib mulle juba eos väga!



Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Regionaalsed teemad mootorratturitele”