Mobiiltelefon bluetooth/wifi intercom-iks

Kasutaja avatar

Teema algataja
Heikik
Tsikkel: lenksuga
Tänanud: 19 korda
Tänatud: 21 korda

Re: Mobiiltelefon bluetooth/wifi intercom-iks

Lugemata postitus Postitas Heikik »

urmas66 kirjutas:

Kui tahad soodsalt rääkida ,siis võta sealt hiinast mingid 2 asja ära ja saad 50-60€- ga toimiva komplekti.
Panin sellel lingil,mis eespool ,sisse odavaima hinna.Ja üllatuseks omale,tuli seal ka kinnitusi ja mikreid.kõrvaklappe nö varuosana ,ka minu seadmele.Hinnad 3-5€.Järelikult pole isegi seda ohtu,et kui kuskilt juhet või mikrit vigastad,siis pead kohe kõik uue ostma.Saab isegi varuosa sealt tellida.
Sul ju naine sõidab oma rattaga,siis ei pruugi see telefoni BT ku isegi paari ratta pikkusele eemaldud, lihtsalt toimida enam.

50-60 € on muidugi hea hind, jah.

Naine mul veel ise ei sõida, autokool alles pooleli. Pigem sõidan mina tema rattaga, kui Hondast selg valutama hakkab. :mrgreen: Et mõtlesingi odavat lahendust, mida kasutada seni, kuni ta veel seljakott on. Pärast vaataks edasi, nii kuu-kahe pärast. Lootsin, et ehk annab olemasoleva riistvaraga aretada midagi nii, et esialgu üldse raha välja andma ei pea. Aga kui peab, siis peab...

CBR900RR --> ER-6F --> 636 Ninja --> CBR1000RR --> 650MT --> Tiger 800 XC

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”