Krossikas vs enduro

Kasutaja avatar

bitter
Tsikkel: EXC400
Tänanud: 105 korda
Tänatud: 97 korda
Kontakt:

Re: Krossikas vs enduro

Lugemata postitus Postitas bitter »

Meenub, et ma kunagi ei saanud EXC-ga normaalselt laineid sõidetud sest esiots oli liiga pehme. Mõned klõpsud peale keeratud (sisseminekut jäigemaks) ja hoopis parem, ei oska enam kurta. Aastaid hiljem Mella SX-ga ma oma 150h kogemuse pealt lainetel suurt vahet ei märganud. Küllap seal vahe oli, SX (krossikas) tunduvalt uuem, kergema aga kiirema mehe seades. Suht tuttav ja mugav oli siiski. Samas WR-iga (Yamu endurokas, krossika raamil) ma lainetel eriti hakkama ei saa. Juhitavus hoopis teine, hüppab sinna-tänna, ei lähe sinna kuhu mina tahan. Pika ja endast raskema mehe seades 2t Beta sobis mulle hästi, samas Sherco ei meeldinud, madal ja väike tundus. Tahan öelda, et rattad on erinevad aga algaja ei pruugi aru saada.

Krossikal ei ole nii lühikest käiku, millega tehnilisemates kohtades mugavalt nikerdada, ketirataste vahetusega saab peaülekannet veidi muuta. Enduka oem-tuli on tõesti mõttetu, saab kuidagi koju töristada aga mitte sihipäraselt kasutada. Tuledemähise olemasolul on vähemalt võimalus mõni järelturu tuli külge keerata, mis tõesti valgust annab.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kross ja enduro”