Soojemapoolsed kindad.
-
Motomarket
- Kaupmees
- Tänatud: 42 korda
- Kontakt:
Re: Soojemapoolsed kindad.
Macintosh kirjutas:Motomarket kirjutas:Üle 16 aasta kokkupuudet kõikide erinevate membraanidega, julgen sirge seljaga väita vastupidist. Ja jutt käib just membraani hingamisest, sest veepidav materjal on kilekott ka. Kehaniiskus on see, mis kinda seest niiskeks teeb. Sama jutt käib vihmakombede kohta. Vett peavad nad kõik, mõned hingavad ka veel natuke lisaks.
Ma räägin puhtalt isiklikust kogemuest Heldi kinnastega. Your milage may vary. Kahjuks suur pettumus. Minu tavalised, ilma membraanita Difi nahkkindad, mis on lihtsalt nahahooldusvahenditega töödeldud on vaid õige natuke viletsama veepidavusega.
Mina räägin endiselt GORE-TEX membraanidest vs "mingi muu" membraan. Olgu siis see kindatootja, mis iganes. Ca 130000 km kogunenud reisikilomeetrit erinevates oludes peaks ju mingi selguse ometi andma. Meil on tootevalikust võtta neid kindamudeleid õige mitmeid, mida proovida. Ja neid on ka proovitud. GORE jääb alati peale.
Kui GORE-TEX kindad lasevad vett läbi, on tegu kas konkreetse kindapaari defektiga või tihtilugu käisest sisseimbunud veega. Piisab juba sellest, kui kanda kinnast vihmaga jope käise peal ja ongi korras. Väga paljud kahjuks ei tea seda, et vihmaga peab käiseosa olema kaetud jope (veekindla) mansetiga ja imestavad kuidas veekindlad kindad seest märjaks saavad.
Mis puudutab Heldi kindaid, siis tal on tootevalikus 75 kindamudelit, millest 16 GORE-TEX membraaniga. Paljud neist on juba aastaid tagunud võrdlusteste kinni + Motorrad ajakirja Best Brandi esikohad kinnaste kategoorias. On ka arusaadav, sest Heldil on 70 aastat olnud aega õppida, kuidas kindaid valmistada. Kui nüüd kellelgi on sattunud kogemata kehv kindapaar, siis selliseid asju võib juhtuda ka kõige parematel tegijatel. Üldise pildi määrab aga endiselt enamus.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.