Arvamusküsitlus teemal elektrivõrr

Kasutaja avatar

Teema algataja
Boobush
Postitusi: 913
Liitunud: 28 Juul 2006, 18:09
Tsikkel: roller
Asukoht: Eesti
Tänanud: 11 korda
Tänatud: 27 korda

Re: Arvamusküsitlus teemal elektrivõrr

Lugemata postitus Postitas Boobush »

Minu koostu kõige suurem puudus minu meelest ongi juba väljatoodud võlli toestuse puudumine. Mul on mudel välja joonistatud, kuidas isetehtud võĺl väntvõlli laagrile toetuks. Murekohaks on sellise võlli valmistamine. Ei ole ma sündinud treial ning seni on kõik mulle teenuse pakkumisest keeldunud. Samas ei raatsiks ma sellise vidina eest 100 euri välja käia, teades, et ilmselt on 3 katselahendust vaja veel teha. Pigem punnin ise edasi, saabki hea praktika treipingi taga (sellist käelist tegevust polnud kooliajal ette nähtud).

Raami osas on mul väga hea ja lihtne katsetada Riga 13 raami peal. Ei pea hakkama leiutama tagumisele rummule vasakule ketiratast. Olen proovinud jalgratta rummule ketiratast külge istudada, kuid tulutult. Viskas liiga palju ja kett tuli tihti maha. Selleks on mul soetatud vintage väljanägemisega kolme rummusisese käiguga ning vasakul pool piduriketta valmidusega rumm. Sellisel juhul saab sinna üsna lihtsa vaevaga ketiratta lisada. Eks näis, kuhu veljele selle paigaldan.

See D-6 mootor sobitubki igale klassikalise raamikujuga jalgrattale, nii naisteka kui ka meesteka raamile. Ideaalis näen seda samuti Riga 13st kergema raami peal.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mopeedid”