Streetmoto Klass 2016 (rajale sõitma eriväljanne)
-
srx
- Tsikkel: VX800, CB600F, R6, GS500
- Tänanud: 12 korda
- Tänatud: 23 korda
Re: Streetmoto Klass 2016 (rajale sõitma eriväljanne)
Kas ma saan õigesti aru, et põhimõtteliselt võin pühapäeval oma tänavarattaga Tabasallu kohale veereda ja võidu sõita, ilma mingit spetsiaalset ettevalmistust tegemata?
Taustainfoks, et ei ole kunagi kaherattalisega rajal käinud. Siiani olen põhiliselt sõitnud autodega ja ka mingil määral võistelnud autodega.
Soov oma mootrratas rajale viia on täiesti olemas. Iseasi, kas võistlus päris õige koht esimeseks proovimiseks on. Aga uurin maad sellegi poolest. Selleks, et keegi võita saaks, peab keegi ka viimaseks jääma ![]()
Kas vihje "laupäeval on veel viimane võimalus ka enne võistlust trenn ära teha" tähendab, et (registreerunud võistlejatel) on võimalik laupäeval osa võtta organiseeritud treeningust või on igaühe oma asi kas ja kust ta trenni tegemise võimaluse leiab?
Hetkel ei leia konkreetse võistluse juhendit/ajakava. Viide on ainult tehniliste tingimuste ja üldjuhendi dokumendile. Teine variant on see, et olen pime või lihtsalt ei näe.
Tehnilistest tingimustest leidsin ka kaks punkti, mis tekitavad küsimuse.
- Punkt 8.5: Kiivril peab olema D rõngastega kinnitussüsteem. Kas see kehtib ka Street klassis? Või rakendub punkt 9.3.1: Kinnise lõuaga kiiver. Küsimus ajendatud sellest, et praegusel kiivril ei ole topelt D kinnitus.
- Punkt 8.3: Antifriisi (jahutusvedeliku) kasutamine on põhimõtteliselt keelatud va. ülevoolu ja kogujatega. Kas Street klassis võib mootoris olla jahutusvedelik? Või ainult vesi?
Milline neist klassidest on "Street" klass, kuhu igaüks võib oma tänavarattaga sõitma minna? Ei leia "Street" nimelist klassi registreerimisvormist.
S1
Open
SuperQuad
StreetMoto SM
StreetMoto Bike
Junior
Kas ma saan õigesti aru, et hooaja litsentsi ilma klubisse kuulumata teha ei saa?
Ühekordse litsentsi puhul ei ole vajalik klubisse kuuluda?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.