Milline momentvõti osta?

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Tänanud: 1101 korda
Tänatud: 1122 korda
Kontakt:

Re: Milline momentvõti osta?

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

Kaur, kogu su jutt on puhas kuld aga ...
... asi selles, et hobikasutaja kes oma tööriistu parimal juhul kord nädala kasutab ei saa töökoja sisutusse matta kümneid tuhandeid. Sama juttu kvaliteedi osas kuuled igalt tööriist müüjalt. Proovi suvalist.
Mul on täna majapidamises enamus (hädapäraseid) tööriistu olemas, see hõlmab ka lihtsamat kompressorit. Kui ma oleksin läinud profitööriistade teed, siis tänaseks oleks heal juhul neljandik töövahenditest koos ning loobuma oleks pidanud paljudest muudest asjadest. Elada tahaks ikka täna.

Eestis kipub olema levinud arusaam, et koduseks kasutuseks kõlbab vaid parim st. profiriist. Iga korda, kui ma mõnd uut elektrilist riista ostan üritab müüja mind veenda asjaolus, et profiriist on sobivaim valik. Võtame elektridrelli mille ma ostisn 7 aastat tagasi. Vastu müüja soovitusi. Hobikasutuseks mõeldud. Olen ehitanud sellega kuuri, terrassi ja teinud hulga erinevaid töid majapidamises. Seade on endiselt peaaegu nagu uus ja täies töökorras. Miks ma oleksin pidanud kulutama 3x või 4x samaplaju?

Muidugi eksisteerib risk aga pool sajandit tagasi puudusid pooled täna kasutusel olevatest riistadest ja tööd said ikka edukalt tehtud. Mis siis nüüd muutunud on? Ega need lõpultult müüdud keermelõikurid, keermetaastajad, rem. õlipunnid ja muu selline pole lõviosas odavate tööriistade probleem vaid ikka viletsa töökultuuri ja rahmeldava ning järelmõtlematu protsessi tulemus. Ma olen kindel, et nende stsenaariumite korral kasutavad pooltel juhtudel profid igapäevaseks tööks riistu, mis on mõeldud pühapäevamehhaanikule.

Ma olen jätkuvalt seda meelt, et hobitegija saab hobiriistadega väga hästi hakkama niikaua, kui on keskmised juhtumid. Äärejuhtumite korral vajatakse parimat, palju riista eluea jooksul neid äärejuhtumeid ikka on. Kui on siis selleks üheks korraks saad mujalt lahenduse.

🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”