Hälvik- Mootorratturid
Re: Hälvik- Mootorratturid
esiteks, nagu ka ilmselt video pealt tegelikult näha võid (kui viitsid vaadata veel midagi peale tsiklisti) on see sõidustiil seal linnas suht tavapärane. teiseks, mida sa agressiivsuse all täpsemalt silmas pead? esimese 2 minuti sees nägin ühte, kahte ehk natuke liiga mõttetult järsku kiirendamist ja paari tsipa kaheldava väärtusega pööret, aga kokkuvõttes midagi hirmus agressiivset seal ei olnud kuskilt otsast. või on autode vahel sammu kiirusel liikudes vahede otsimine sinu meelest jube agressiivne tegevus?
ja kolmandaks, ma arvan, et siin teemas ei ole mõtet kuskilt välismaalt pärit juutuubi videote üle arutleda. see pole nagu päris asja mõte kui ma ei eksi
aga lihtsalt infoks, et kui kuskil pärnu maanteel on räige 3km pikkune ummik siis mina teen täpselt sama, krutin end autode vahelt läbi täpselt nii nagu parasjagu võimalik on...mille pagana pärast peaksin ma seal rõõmsalt istuma, kulutama aega, närve, kütust ja segama kõiki teisi ummiku nautijaid oma hirmsat häälte tegeva sumpsiga ![]()
tundub, et pehmosid on ikka liiga palju peale kasvamas...
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.