Autode hooldusest, diisel vs bensiin.

Kasutaja avatar

kaimex
Mode
Tsikkel: honda putukas :P
Tänanud: 38 korda
Tänatud: 15 korda

Re: Autode hooldusest, diisel vs bensiin.

Lugemata postitus Postitas kaimex »

Kirjutan vähe teemast välja.
Oh jah ja bmw hüdrotõukurite ja vanose probleemidest ei hakka rääkimagi :D Mul endal bmw-sid elu jooksul vist ca 15 olnud. Igal autol on oma tüüpvead. E36 juba näiteks aknatõstukite valged plastik jupid. Kui ära kulub, kukub klaas siinidelt alla ära. :D Esituled suhteliselt halvad pimedas. Lsd- puudumisel sai ikka korralikult kaevatud välja autot iga talv jne. :D Näiteks mina olen ausalt õelnud tuttavatele, et ei ole mõtet osta 2004+ aasta a6-te, nagu paljud tahtnud. Kui just oma firmat pole. Tüüpvigu on isamaa ja rahva eest. Ülalpidamine ikkagi võib osutuda kalliks. sellist autot omades peaks olema 1000€ kõrvale pandud. :)
Vanemate autodega on mõnes mõttes parem ja lihtsam. Samas mu 90a bussil läks käigukast ja ei ole seda, ei eestis ega soomes.
Mina isiklikult ei tee maha inimesi, kes sõidavad vanema autoga. Minul ei tule kohe ego mängu vms... Vanem auto on rahaliselt üldiselt targem valik. Kui mina ostsin audi, maksis see 13.5k, hetkel saaks ta eest 6k vb. Mõnus rahapõletamine tegelikult. Kui arvestada ka nüüd hooldused ja remondid juurde.
Samas tekitab emotsiooni ja see minu jaoks oluline. Pluss nelivedu, kuna naine sõidab talvel sellega. Enda lemmik bmw oli e30 kupee, minu jaoks oluliselt parem, kui e36. :) Samas peres hetkel kolm diislit ja talvel pole ükski seisnud või mitte käivitunud...

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”