Autode hooldusest, diisel vs bensiin.

Kasutaja avatar

Vapsik
Tsikkel: 50cc MILD SEVEN, K 650, XV920
Tänanud: 33 korda
Tänatud: 19 korda

Re: Autode hooldusest, diisel vs bensiin.

Lugemata postitus Postitas Vapsik »

Heikik kirjutas:

Ei ole seegi reegel. Keegi ei keela linnavahel vahepeal jõulisemalt kiirendada, et torusid puhtaks saada. Selleks, et DPF-iga mingi jama tekiks, peab ikka pikalt eriliselt uimerdama. A6 hakkab teatud hetkest ise DPF-i n-ö puhtaks põletama. Mul pole seda veel juhtunud, ka siis kui pea kuu aega jutti ainult linnas sõitsin, valdav osa lühikesed otsad. Ühesõnaga, pseudoprobleemid jätta ja ärge kartke diisleid ega DPF-filtreid...

Mulle tundub et see jutu esimene pool ei lähe hästi kokku DPF-i tööpõhimõttega. Jõuline kiirendamine ei tule selles osas mitte kuidagi kasuks. See reegel aitab teatud hädade vastu kui sul ei ole DPF-i.
Ma ei tea kuidas Audi diislitel seda põletamise protsessi tuvastatakse aga Bemmil see küll väga ilmselge ei olnud. Ainus sümptom mille järgi oletasin et seda tehti, oli sõidu lõpus auto alt tulev kärsakas.
Ja see viimane statement on väga üldistatud. Juhul kui Audi diisel tõesti nii erinev on Bemmi diislist, ütleks ma et kartke teatud tootjate teatud diisel mudeleid. Minu kogemusi Bemmi 3L suht uue diisliga on muudes teemades juba käsitletud ja siinkohal ütlen ainult - kui linnasõit enamasti, sellist kombinatsiooni enam ei taha.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”