Kõvatajad
-
sepp
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 90 korda
Re: Kõvatajad
Qngi kirjutas:Teemat on raske alustada, sest kindlasti tunnevad paljud end puudutanuna või osalisena.
Küsimus on öises mööda linna täristamises. Ka minul on vajadusel kõva häält tegev tsikkel, nagu ilmselt enamusel foorumis olevatel kaassõitjatel.
Mure selles, et iga öö on nii Tallinna kesklinnas kui ka minu kodukohas (Nõmmel) kella 0000-0300 vahel kuulda ebaloogilisi tõmblejaid, kellede mootorilärtsatused on ilmselgelt mingeid komplekse väljaelavate tüüpide poolt produtseeritud. Nii Vabakal, kus on kollane laine kui ka mujal kõrvaltänavatel pole loogilist põhjendust sõeladeta sumpside röögatustele. Liiklust pole ollagi ja igasugused kiirendamised ja muu müraga edvistamine meenutab mulle tita-aega, kus sai pesupulgaga jalgratta raami külge pandud papitükk, et see kodaratega kokku puutudes tähelepanu tõmbamiseks lärmi teeks.
Kui te sõidate öösel koju, ei ole loogiline, et teil sujuva kulgemise ajal ranne tõmbleks. Ja kui tõmblebki- keegi ei näe, kui sünged või vinged tsiklid teil per$e all on- keegi ei tule voodist akna peale vaatama! Kas need ajukääbikud on joobes või nt on tegu Georgi lintisid kandvate jobudega, kes lihtsalt eestlaste elurajooni terroriseerivad (ärgu hakaku venekeelse emakeelega sõitjaskond midagi provotseerivat otsima- teate ise ka, et igas rahvusgrupis on anomaaliaid), igatahes see ei ole "cool". Te tõmbate asjata s!tta kogu tsiklikogukonna peale.
Kui teil on sõeladeta sumpsid või muidu mingi ime kombel ARKi ülevaatuselt läbi tulnud tsiklid- sõitke peale keskööd rahulikult ja taltsutage oma rannet. Pole vaja rahulolematuid kaaskodanikke. Ja ma ei räägi tsikliomanikest, nagu mina..
Koli mujale või kasuta kõrvatroppe magades. Mis Sa halad siin!?!?
t***, ma ei tuleks elusees sellise asja pealegi,et kiunuks kusagil foorumis,et tsikli hääl häirib mind ja palun ärge sõitke tsikliga seal kus ma magan
Minu elukohast võite sõita mööda nii palju kui soovite,mis saab parem hääl olla uinumiseks kui ratta hääl.... ![]()
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.