Elektriküsimus. Millega võiks olla tegu?

Kasutaja avatar

AzA
Mode
Tsikkel: Kawaspa
Tänanud: 435 korda
Tänatud: 127 korda

Re: Elektriküsimus. Millega võiks olla tegu?

Lugemata postitus Postitas AzA »

Macintosh kirjutas:

Mina oletasin, sest see oli ainuke asi mis loogiliselt vastas küsimusele "Miks suunatuled ise välja lülituvad?".
Aga kuidas sina tulemusele jõudsid?

Ma olen selliseid karbikuid näinud. Sugulasest insener ehitas nissan micrale igast põlveotsa tjuuningut, kaasaarvatud suunatulede nö. reastumis süsteemi. Tal oli küll üks suur karp, aga sisu nägi samasugune enam vähem välja. Kojameeste "pühi kolm korda" oli tunduvalt pisem ja teistsugune.

Macintosh kirjutas:

Lülitub jah. Aga minu arust näitab liiga lühidalt. Huvitav, kuidas õnnestuks seda aega pikemaks tuunida?

See kopsik võib mitut nö. mode omada. Korra vajutad, vilgutab 10 sekundit, hoia nuppu all 2 sekundit, siis vilgutab 20 sekundit, hoiad 5 sekundit, vilgutab minuti. Katseta pikemalt all hoidmist, vaata, kas vilgub pikemalt?
PS: mu ajad on vägivaldsed, aga olen näinud siukest jubinat, mis oskab nupu allhoidmis ajale vastavalt pikemalt-lühemalt vilgutada (jälle selle micra peal).

Ma ise olen umbes sama kõva elektroonik nagu karupoeg puhh, aga seal tuleb ilmselt vahetada misiganes nimega kivikene välja.
Võin järgi uurida, kui soovid.
Iseenesest on stock mooduleid ka võtta - linki panna ei saa, mingi jama on.
Küta kuklisse turn signal self canceling ja saad poruka igast kraami.
Signal dynamics toodab siukseid kuskil 50 eurise hinnaga, millel on mitu modet.

Isiklikult arvan, et kui ise black rokit pole, siis on targem see asi vahelt ära võtta. Tsiklil ma ei näe asjal erilist mõtet, kui siis selline, mis tõesti unustamise korral kaasa aitab, aega minut +
Ilmselt Elfa foorumis on raudselt mõni kumiir olemas, kes ää ampsab.
http://www.elfafoorum.ee/

Aga mulle meeldib.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Teenused ja abi”