Rehvide tootmisaasta?


will111
Postitusi: 5262
Liitunud: 26 Veebr 2012, 02:54
Tänanud: 44 korda
Tänatud: 382 korda

Re: Rehvide tootmisaasta?

Lugemata postitus Postitas will111 »

Jah, on kogemusi kallutajana. Rehvidega on nii, nagu paljude muudegi asjadega. Kui piimal on peal kirjas parim enne siis see ei tähenda, et järgmisel või ülejärgmisel päeval seda juues tingimata ära sured :D Rehvidel miuduigi parim ennet peal kirjas ei ole...ja liiga entusiastlikult ei maksa proovida seda sinna ise välja ka mõtlema hakata. Igaühel on mingi oma arvamus, mõni väidab, et üle aasta ja viska minema, teine räägib 3st, kolmas 5st ja neljas 10st aastast. Aga kellel siis õigus on ja kuidas üks või teine väide reaalselt põhjendatud on? Mina sõitsin hiljuti pooljuhuslikult 18a vana rehviga. Sai sõita...

Rehvi seisukorrast saab üldiselt parima ettekujutuse selle pinda ise näpuga katsudes, mingil määral ka pildi järgi ehk siis visuaalselt. 10a vana rehv võib olla täiesti sõidetav ja samas ka päris libe - oleneb, mis selle 10a jooksul toimunud on ning eks ilmselt natuke oleneb ka rehvist endast, sellest milline segu tal uuest peast üldse on jne.

Mina ütleks, et raja peal sõida millega tahad (no seda tuleb siiski teatava loogikaga võtta) aga vot tänaval ja avalikel teedel ei maksa ehk väga vana ja tundmatu asjaga sõita. Sellel on ka väga selge põhjus, nimelt ühel juhul võid sa kukkuda, teisel juhul võid surma saada. Lisaks on rajal alati väga kontrollitud ja üsna konstantsed tingimused, tänaval risti vastupidi.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rehvid, rehvid, rehvid”