Ülevaatuspunktid mida ei soovita sõbrale.
-
- Tänanud: 28 korda
- Tänatud: 36 korda
Re: Ülevaatuspunktid mida ei soovita sõbrale.
Kus ülevaatusel dislaga sellisele nõusolekule alla peab kirjutama? Ma viimased 10 aastat erinevate diislitega sõitnud ja ülevaatustel käinud ja pole kordagi sellist allkirja küsitud... Või küsitakse sellist asja nt vanemate diislite puhul?
Villem kirjutas:Macintosh kirjutas:koi kirjutas:Mul sel aastal esimest korda ülevaataja peale põhjalikku kontrolli tahtis teha proovi sõitu. Mulle selline mõte kuidagi ei meeldinud. Soovitasin sõiduisu rahuldamiseks muretseda omale kaherattaline sõiduriist.
Varem või hiljem hakkavad kõik ülevaatuspunktid "proovisõite " tegema, sest L kategooria sõidukite pidurite kontrollimiseks näeb õigussakt just seda ette.
Selleks puhuks on hea trükkida välja ülevaataja omavastutuse blankett. Täpselt nagu diisel autoga ülevaatusele minnes pead kirjutama alla, et sina vastutad kogu täiega, kui ahvid sul mootori laiali lennutavad. Kui ei meeldi, siis otsidki uue koha. Igaljuhul odavam, kui pärast uusi peegleid osta ja gondleid lappida, kuna ülevaataja on legendaarne "Ohhhh, ma ka kunagi 16 aastasena olin kõva motomees, sõitsin Jaaavaga".
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.