Täispuhutav istmepadi

Kasutaja avatar

sepprait
Tsikkel: Suzuki DR750S
Tänanud: 1 kord

Re: Täispuhutav istmepadi

Lugemata postitus Postitas sepprait »

Oman sama moodi Air Hawk patja ja kasutasin seda Horvaatia reisi puhul pikematel päevadel. umbes 3-l päeval 14 päeva jooksul.
Air Hawk padja kotti pealispind on libe ja alumine pind on kummine ja hästi pidav.
Proovisin nii üht ja teist pidi, ühel juhul libises kogu see padi känkraks istme peal teisel juhul libisesin munadega paagi otsa. Lõpuks lahendasin selle sellega, et libe pind pealepoole ja esimene ots toetuma paagi peale. Sell juhul libisesin normalsesse asendisse mis oli parajalt mugav. Muidugi võib olla ka tegemist minu sõidu pükste eripäraga, et ma libisesin seal peal.
Tuleb tunnistada, et ilma selle padjata oleks vast olnud peale 800km päevas istmik päris tuim. Lühematel sõidu päevadel kus oli rohkem peatumisi ei tahtnud lihtsalt aega raisata padjaga tegelemise peale, kuna paika sobitamine on ka paras nuhtlus ja minu istmiks kannatab õnneks ka 400km-seid päevi ilma probleemideta.
Kasutaja KIBU kasutab kas maru õhukesi sõidu pükse või omab maru tundliku istumis piirkonda :D , kuna mina ei tundnud küll neid kortse või padjakesi eraldi oma istumise all. Muidu sõidu tunnetuse kohta ja kõige muu kohta on sama jutt mis KIBU-gi on kirjutanud.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Motomatkamine”